Connery

Her er programmet til Madland Festival 2023

Gastronomiske dage i april!

Nu varer det ikke længe, før Madland Festival 2023 løber af stablen - og her mødes branchefolk, kokke og madglade gæster til række dage med mad, bæredygtighed og trends.

Det hele foregår fra torsdag d. 20. april til søndag d. 23. april, hvor man kan opleve alskens spændende events og pop-ups rundt omkring i København.

Madland inviterer for fjerde år madfolk ind til at opleve konceptet ‘gentænk madsystemet’, hvor man skal fokusere mere på bæredygtighed i branchen - og hvilken bedre måde at vise de nye muligheder end at invitere ind i universet?

Her er nogle af de mest interessante oplevelser til Madland 2023:

Taletid til branchefolk

Der vil under hele festivalen være taletid til alt fra landmænd, producenter, iværksættere, studerende og forskere, som alle vil give deres besyv med i udviklingen på madfronten på godt og ondt og fortælle om deres del af branchen.

Amass-smagsprøver

Har du også altid gerne villet prøve det unikke køkken hos Amass? så kan du nu opleve det i samspil med Matt Orlando og Fiskerikajen, som inviterer ind i deres eventyrlige køkken.

 Torske-pop-up

Torsken er en omtalt fisk i vores farvand - og den gode smag har også bragt den i fare over tid med rovdrift på torsken. Så her vil man kunne få et indblik i, hvordan man støtter skånsomt fiskeri.

Madlaboratorium på Christiansborg

Få et indblik i det madpolitiske arbejde på Christiansborg, hvor politikerne dagligt skal tage stilling til, hvordan de bedst tager hånd om branchen - hvad enten man er producent eller fisker.

Fredagsbar med øl og burgere

Kom på rundesmagning med øl fra BRØL og Gasoline Grill, hvor man over en bid mad kan få en snak om innovation inden for upcycling og muligheden for at udnytte ‘skrald’ til nyt guld i køkkenet.

Festivalen arbejder med de fire temaer; grøn mad, cirkulær mad, retfærdig mad og madforbindelse mellem land og by og land. Der vil være over 25 forskellige events og pop-ups fordelt over festivalens løbetid og du kan se hele programmet lige her - Madland 2023.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce