Connery

Her er OnePlus 11: Officielle danske priser på plads

OnePlus' nye flagskib - nu med 100 Watt lynopladning

OnePlus er endnu en gang på banen med en ny flagskibsmodel, denne gang med navnet OnePlus 11 5G

Hvis du er fan af OnePlus, har du utvivlsomt allerede fået serveret en del informationer om den nye smartphone, som smartphone-brandet begyndte at tease tilbage i december måned - selvfølgelig for at opbygge hype, og muligvis også for at komme eventuelle leaks i forkøbet. 

Men nu er den altså klar. Den nye smartphone blev afsløret under en global lancering i Indien, hvor virksomheden også afslørede nye trådløse pro-buds med 3D-lyd og for første gang en tablet.

ANNONCE
OnePlus 11 5G - Her er OnePlus 11: Officielle danske priser på plads OnePlus 11 5G

OnePlus 11 (5G) er det ypperste fra OnePlus anno 2023 - og denne gang er kamerasamarbejdet med Hasselblad tilbage, sammen med en lang række features, der gør smartphonen til en interessant og prisbillig udfordrer til både Samsung og Apple, der til stadighed sidder på den største del af det danske smartphone-scene. 

Den nye OnePlus er udstyret med en 6.7" stor skærm med AMOLED-teknologi, 2K opløsning og 120 Hz variabel opdateringshastighed - og Dolby Vision understøttelse. 

OnePlus går til stadighed all-in på mobil-gaming, og der er i år blevet optimeret på køling-fronten med et 'Cryo-velocity' Vapor Cooling-kølesystem. OnePlus fortæller at det fjerner 'enhver bekymring for overophedning under langvarig spilletid'. 

ANNONCE
OnePlus 11

OnePlus er i 11-modellen tilbage med samarbejdet med kameraproducenten Hasselblad, der har stået for noget af farvekalibreringen på kameraet - et lignende samarbejde så vi i OnePlus 10 Pro, mens OnePlus 10T i efteråret forbigik denne øvelse. 

Denne gang finder vi - igen - et triple-sensor kamerasetup, der benytter en ny 50 MP Sony IMX890 sensor - med optisk billedstabilisering - i det primære kamera, mens ultravidvinkel-kameraet er på 48 MP, med 115" vidvinkel, og slutteligt et 32 MP portrætobjektiv - igen produceret af Sony (IMX709).

ANNONCE
OnePlus 11 5G - Her er OnePlus 11: Officielle danske priser på plads OnePlus 11 5G

Flagskibschipset med endnu mere overskud

OnePlus har for vane at shippe deres flagskibe med de bedste processorer i Android-feltet, og det er endnu en gang tilfældet for 11'eren. Årets model er udstyret med det nye Snapdragon 8 Gen 2 chipset fra Qualcomm - og det er det bedste af det bedste på markedet lige nu. OnePlus er en af de første producenter til at lancere et smartphone på chipsettet - lige efter Samsung, der i sidste uge annoncerede, at deres nye Galaxy S-serie også benytter Snapdragon 8 Gen 2 over hele linjen. 

Den nye OnePlus 11 5G kobler det heftige chipset med op til 16 GB RAM og lynhurtig lagerplads, for at servere en smartphone, der er skarpt gearet til mobil gaming. 


Den performance-orienterede OnePlus er i kraft af den indbyggede grafik i Snapdragon 8 Gen 1, i stand til at benytte Ray Tracing i mobilgaming - men for at give brugerne et kig på muligheden for at vise gengive lys- og skyggeeffekter i realtid, har an udviklet en Dynamiks baggrunds-app, der hedder PhysRay Wallpaper, og her får du lige OnePlus udredning af, hvordan det fungerer:

"I modsætning til traditionelle statiske baggrunde gengiver PhysRay lyset i realtid, hvilket gør motivets skygge, refleksion og brydning mere levende og realistisk. Brugerne kan scrolle, stryge eller klikke på telefonen for at se forskellige animationseffekter og opnå interaktion i realtid med live-baggrunden."

ANNONCE
OnePlus 11 5G - Her er OnePlus 11: Officielle danske priser på plads OnePlus 11 5G

Endnu hurtigere opladning

OnePlus fortsætter deres SUPERVOOC-opladningseventyr, med kablet USB-C opladning, der denne gang er øget til 100 Watt. Dette er en forbedring i forhold til OnePlus 10T (80W), det skærer 7 minutter af ladetiden fra 1-100% - som altså på OnePlus 11 kan nåes på blot 25 minutter. 

Den lynhurtige kablede opladning supporteres af et intelligent opladningssystem (Battery Health Engine), der monitorerer temperaturer og optimerer smartphonen under hele opladningen, det er en god ting at have, med så kraftig opladning - og OnePlus' Battery Health Engine er udstyret med TÜV-certificering for 'Safe Charging and Usage'. 

OnePlus 11 5G er ikke udstyret med trådløs opladning, og OnePlus selv argumenterer for, at det ikke er nødvendigt, når den kablede opladning er så hurtig som den er. 

Det er selvfølgelig en vigtig pointe i disse tider, at OnePlus stadig er blandt de producenter, der rent faktisk leverer deres lynoplader sammen med smartphonen. 

3D-lyd og nyeste Android

OnePlus 11 Pro er den første Android-smartphone der leveres direkte med det nye Google Spatial Audio - en nylig feature introduceret i Android 13 (Funktionen blev tilgængelig på Googles egne Pixel 7-mobiler i januar 2023) 

Google Spatial Audio er Android-scenes modsvar til Apples Spatial Sound, en lydprofil, der giver lytteren surround-sound fornemmelse ved hjælp af virtuel positionering i stereo-lyden. 

På OnePlus 11 er funktionen indbygget i Oxygen OS13 brugerfladen. Den særlige lydoplevelse er en af de helt store nyheder i de nye OnePlus Buds Pro 2, der også netop er blevet offentliggjort. 

En af de teknisk spændende nye features er 'dual wifi' acceleration, der lader brugeren benytte både 2.4 GHz og 5 GHz frekvensen på WiFi forbindelser.

Rent praktisk kan antennerne sluge internet fra både short-range og middle-range signalerne fra en moderne router, og sluge den kombinerede båndbredde, for at give en hurtigere internetforbindelse. 

ANNONCE
Scandi-connection: Finske Tuomas Lampen fra OnePlus, modtog stående bifald, da han gik på scenen og afslørede den nye OnePlus 11 for lokale indere (og den globale livestream). - Her er OnePlus 11: Officielle danske priser på plads Scandi-connection: Finske Tuomas Lampen fra OnePlus, modtog stående bifald, da han gik på scenen og afslørede den nye OnePlus 11 for lokale indere (og den globale livestream).

OnePlus 11 5G - Pris og tilgængelighed

OnePlus 11 5G kan købes i Danmark fra 16. februar 2023 - men OnePlus har allerede åbnet for forudbestilling nu. Den nye smartphone er tilgængelig i farverne Titan Black og Eternal Green - der har hver deres unikke overflade-finish.

- OnePlus 11 5G 8GB RAM/128GB lagerplads vejledende pris 6.499 kroner

- OnePlus 11 5G 16GB RAM/256GB lagerplads vejledende pris 6.999 kroner

Desuden kører OnePlus et tidsbegrænset pre-order tilbud, hvor kunder der forudbestiller OnePlus 11, får et sæt OnePlus Buds Pro 2 med i købet. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt