Connery

Her er New York Citys dyreste lejlighed

Hvis du mangler noget at bruge dine penge på, så har vi et godt bud!

Her er New York Citys dyreste lejlighed

Vi har tidligere kigget på vanvittige ejendomme såsom Aviciis vilde huskøb, LeBron James vanvittige Miami-palæ eller da Scarface-huset blev sat til salg. Det sætter tingene en smule i perspektiv og man får et indblik i, hvor meget man egentlig kan købe sig til nogle sindssyge boliger.

Denne gang vender vi snuden mod den nu dyreste lejlighed i New York City, som netop er blevet solgt for 100,5 millioner dollars – eller små 660 millioner kroner! 

ANNONCE
Her er New York Citys dyreste lejlighed
Her er New York Citys dyreste lejlighed

Penthouse-lejligheden er beliggende på 89-90. etage i den 306 meter høje skyskraber One57.

Nogle af frynsegoderne ved lejligheden – udover den vanvittige størrelse på 1222 kvadratmeter – er:

- 6 soveværelser

- Damprum

- Bibliotek

- Fuldt udstyret hjemmebiograf

Beboere i penthouse-lejlighederne kan derudover benytte sig af frynsegoder af Park Hyatt-hotellet, som besidder de første 39 etager fra bunden. Hvis man dog er lidt for fin på den, så kan man som ejer af en lejlighed benytte sig af de faste beboeres egen 1858 kvadratmeter store ’underholdningsområde’ – her kan man bl.a. finde et motionscenter, en biograf, bibliotek og indendørs swimmingpool.

Var det noget for dig? Kig i hvert fald lige billederne i gennem og så kan du altid overveje om du har lyst til at smide et par milliarder på en ny bolig i ’Murica.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt