Connery

Her er manden med flest kødtunneller i ansigtet(!!)

Her er en verdensrekord der handler om huller!

Her er manden med flest kødtunneller i ansigtet(!!)

Der er vildt mange imponerende måder man kan slå rekorder på, blandt de mest imponerende er den slags, som virker afsindige, men alligevel realistiske for ethvert anatomisk korrekt bygget individ. Det er typisk rekorder som indebærer enten hurtighed, udholdenhed eller præcision. Rekorder der er svære at opnå, og typisk skubber grænserne for, hvad vi troede der var muligt.

Så er der alle de andre rekorder. De rekorder hvor folk har slået sig ned med Guinness rekordbog, og kigget igennem, og tænkt: Ha! Den der kan jeg slå!

Se mor! Jeg er med i en bog!

Mød tyske Joel Miggler. En 22-årig mand med en forkærlighed for at lave 'meat tunnels', altså huller i sin krop. I videoen herunder fortæller Miggler hvordan han blev hooked på kropsmodifikationer siden han som 13-årig gik i gang med at tæske et stort strækhul i sin øreflip. 

Joels modifikationer er bestemt et særsyn, og på den måde en meget prisværdig måde at komme i en bog med rekorder. Det eneste problem er selvfølgelig, at rekorden hurtigt kan blive slået, af den næste ekstreme kropsudsmykker, der lige får lyst til at lave dét ekstra hul.

Anderledes, det er det i hvert fald!

ANNONCE
Del

Seneste nyt