Connery

Her er første foto fra The Last of Us-serien

Billedet fra HBO-serien ligner noget der er hentet direkte fra det populære spil

Naughty Dog, spiludviklerne bag spil som Crash Bandicoot og Uncharted-serien, kunne forleden vise det absolut første still-billede fra en vigtig produktion: Nemlig The Last of Us, det populære Playstation-spil, der er ved at blive forvandlet til en tv-serie af HBO. 

Den kommende tv-serie følger Joel og Ellie 20 år efter en dødelig svamp har ødelagt verdenscivilisationen og efterladt størstedelen af menneskeheden som levende døde. 

ANNONCE

Det første foto fra serien viser seriens hovedkarakterer Ellie og Joel, som står og betragter et nedstyrtet fly. 

I den kommende The Last of Us serie, skal henholdsvis Bella Ramsey (Game of Thrones) og Pedro Pascal (også Game of Thrones) spille Ellie og Joel. 

Fotoet fra den kommende serie, får også et par ord med fra Neil Druckmann, spilinstruktøren bag det populære spil, som også agerer medforfatter på den nye serie: Hooooooly shit! "It's Joel & Ellie."

The Last of Us er langt fra det eneste spil, der er på vej i en ny live-action udgave: Ubisofts Assassin's Creed er på vej til Netflix, det samme gælder Far Cry og Capcoms Resident Evil. Bethesdas Fallout er på vej til Amazon Prime og Xbox' Halo afventer premiere på Paramount+. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce