Connery

Her er det vi ved, om Call of Duty: Modern Warfare-rebootet

Activision har løftet sløret

For et par dage siden kunne Acitvisions CEO bekræfte, at de arbejdede på en form for reboot af en af Call of Duty-seriens mest populære varianter: Modern Warfare. 

Og en uge forud for årets E3-spilmesse, løftede de så sløret for: Call of Duty: Modern Warfare.

Navnet lyder umiskendeligt meget som Call of Duty 4: Modern Warfare fra 2007, der har været så populært, at det i 2016 fik en HD remaster. 

Men nu ruller Call of Duty-maskinen spillet tilbage til start. 

ANNONCE
Call of Duty: Modern Warfare

Her er ikke tale om en remaster, det nye spil får en helt ny kampagne, der gentænker den oprindelige historie.

Det der i sin tid gjorde CoD4:MW så populært, havde meget at gøre med kampagnen, historien, der spillede utroligt meget på den aktuelle verdenssituation, og terror og krigen mod Al-Qaeda fyldte meget i inspirationen. 

I dag har verdensbilledet ændret sig, og derfor har Activision valgt at udvikle en ny historie, der er gritty og læner sig mere op ad helt aktuelle problemstillinger - et valg der både er modigt og smart.

"This is an all-new Modern Warfare reimagined in every way," fortalte Dave Stohl, co-Studio Head, Infinity Ward. "We are creating an emotionally charged experience that’s inspired by the headlines in the world today, where the rules are grey and battle lines are blurred.  Players will join a varied cast of international special forces and freedom fighters in gripping and heart-pounding missions through iconic European cities and volatile expanses of the Middle East.  It’s intense, it’s exciting, and we can’t wait for our fans to play this October."

Cross-platform!

Den helt store nyhed, er at Activision denne gang kommer til at understøtte cross-platform-play. Hvilket betyde, at det er muligt at køre multiplayer-spil på tværs af PC og spillekonsoller! 

Slut med season-pass

Call of Duty: Modern Warfare gør op med seriens længerevarende trend om sæsonpas, hvad det i stedet betyder i form af andre mikrotransaktioner og lignende, er svært at spå om - men hos Activision fortæller de, at de dropper passer, for at kunne levere flere gratis maps og indhold - og gøre post-launch events tilgængeligt for ALLE spillere. 

ANNONCE
Her er det vi ved, om Call of Duty: Modern Warfare-rebootet

Det er Infinity Ward, der endnu en gang får lov at udvikle dette spil, og det lader til, at de har haft travlt. De har valgt at udskifte den aldrende grafikmotor, til fordel for en mere fotorealistisk udgave. Det giver meget bedre lyseeffekter (Raytracing på PC) og 4K HDR. 

Med den nye motor kan spillet endda lave real-time termisk varmestråling og infrarød identifikation, hvilket giver en drastisk forbedring til funktioner som night-vision og thermal scopes. 

På lydsiden er spillet fuldt ud kompatibel med Dolby ATMOS. 

ANNONCE
Call of Duty: Modern Warfare (2019)

Call of Duty: Modern Warfare udkommer den 25. oktober 2019 til PC (Via Blizzard Battle.net), Xbox One og PlayStation 4. 

Del

Seneste nyt

Annonce