Connery

Her er det største LEGO Technic sæt nogensinde

4108 klodser!

LEGO har netop lanceret deres nye LEGO Technic kolos: Den enorme Liebherr R 9800 Excavator, der baseret på den mindst lige så imponerende virkelige gravemaskine.

Ud over at være et stykke imponerende, og ekstremt nørdet legetøj, er det nye LEGO-sæt også det største LEGO Technic-sæt, der nogensinde har været til salg - med et klods-count på 4108 stykker.

ANNONCE
Her er det største LEGO Technic sæt nogensinde

Virkelighedens Liebherr R 9800 er et seriøst bæst der vejer 810 tons - 3x vægten på et større passagerfly. Den enorme maskine er udstyret med 2 V16 liters dieselmotorer på 2.000 hestekræfter hver - og altså 4.000 i alt. 

Den kan skovle intet mindre end 80 tons materiale af gangen - og op til 42 kubikmeter materiale. Det er vanvittigt nok. Samletiden på sådan en sag er 12 uger, og det kræver intet mindre end 28 lastbiler at fragte den til et nyt sted. 

I Technic-versionen er talene ikke helt så sindssyge, men det er stadig værd at bemærke, at den er 39 centimeter høj, 65 centimeter lang og 27 centimeter i bredden. 

En del af det vilde sæt, er også en omgang fjernstyring - inklusiv 7 (3 XL + 4 L) motorer og 2 bluetooth smart hubs. 

I samlet tilstand kan den både køre frem, tilbage, styre og rotere superstrukturen, ligesom man kan styre skovlen på flere punkter. 

Sættet der har været til salg på LEGOs webshop siden 1. oktober koster 3.399 kroner - men så er der altså også en seriøs konstruktionsopgave i vente.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce