Connery

Her er det nye Apple Watch Series 4

Apple beefer deres ur op

Første del af Apple Keynote Spetember 2018 blev brugt på præsentationen af næste generation, af verdens mest solgte ur: Apple Watch. 

“Vi er utroligt glade for, at Apple Watch er blevet en vigtig del af folks liv,” udtalte Jeff Williams, Apples Chief Operating Officer. 

ANNONCE
Her er det nye Apple Watch Series 4

Det nye smartwatch er ifølge Apple blevet redesignet fra top til bund. Med en ny skærm der går helt til kanterne er det nye display over 30% større end forgængeren, og brugerfladen er også blevet redesignet. 

Det betyder at Apple Watch nu kan vise endnu flere informationer på en gang - faktisk er der hele 8 actions på startskærmen. 

Informationsskærmen er blevet opdateret, og inkluderer nu endnu flere 3-part integrationer: Så du feks kan få updates fra Livescore direkte i infovinduet.

Som udgangspunkt ser de nye displays ret lækre ud.

Også urkronen er blevet redesignet og har nu integreret haptic feedback, der gør det væsentligt lettere at have føling med navigation på uret, uden nødvendigvis at skulle kigge på det. 

Urets bagside er skabt med keramik og safirglas. 

ANNONCE
Apple Watch Series 4

Indvendigt er opdateringen til Watch blevet opgraderet til S4. En 64-bit dual-core chip der er endnu hurtigere end tidligere modeller. 

Et nyt gyrometer kan opdage, hvis brugeren falder. Grunden til at Apple er oppe at køre over det, er at uret kan prompte en notifikation, om du vil ringe til 112 - og hvis det opdager at du er bevidstløst i mere end et minut efter faldet, ringer det automatisk op samtidig med at sende information om din lokation. Hvilket vel basalt set kan kaldes en 'life-saver'

I samme stil kan uret opdage om din hjerterytme udviser udsving der tyder på seriøse tilstande i dit helbred. 

Uret har også fået integrerede elektroder, der kan lave EKG-udmålinger. 

ANNONCE
Priser og tilgængelighed

Begge modeller af uret lander i Danmark fra begyndelsen, og kan forudbestilles fra 14. september, og lander i butikkerne allerede fra den 21. september.

Apple Watch Series 4 (GPS) fås fra 3.299 kroner og Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) fås fra 4.099 kroner. De har begge det opdaterede design og nye sundhedsfunktioner. Series 3 vil kunne fås til den nye startpris på 2.299 kroner, så den er endnu mere tilgængelig for kunder. Sammen med de tre aluminiumsfinisher anodiseret i sølv, guld og space grey kommer Apple Watch Series 4 nu i fantastisk guldfarvet rustfrit stål med matchende Milanese rem, ud over modellerne i sølvfarvet og space black rustfrit stål. Der kommer en ny samling remme til efteråret. Og alle remme vil fortsat fungere med enhver generation af Apple Watch.

Apple Watch Nike+ bliver ved med at være en favorit blandt kunderne, og den nye kollektion indeholder nydesignede Nike-urskiver, der matcher de nye remfarver, herunder en sportsrem i platin/sort og en helt hvid sportsrem med reflekterende garn. Apple Watch Hermès præsenterer et elegant udvalg af remme i farveblokke og eksklusive urskiver, der skifter fra den ene farveblok til den anden, efterhånden som minutviseren bevæger sig.

ANNONCE
Del

Seneste nyt