Connery

Her er den skudsikre Range Rover Sentinel

Med 1000 kilos ekstra beskyttelsesudstyr!

Føler du dig usikker og udsat i hverdagen? Er du bange for at blive overfaldet af maskerede mænd med skydevåben, når du sidder i din bil?

Så er Land Rover nu klar med en vogn, der er enhver udsat statsmands hedeste drøm. 

Navnet på køretøjet er Range Rover Sentinel. 

SUV'en der har beholdt den Range Rover-agtige førlighed, er udstyret med intet mindre end et helt ton pansermateriale, og kan takket være en 5-liters V8 motor med 380 hestekræfter stadig skyde 0-100 km/t på 10,4 sekunder. 

Med i dealen er den pansrede beskyttelsescelle, der har opnået fuld ballistisk certificering og også eksplosionscertificering. Ligeledes er karosseriet udviklet til at kunne modstå fragmenter fra ukonventinelle improviserede bomber. 

 "Range Rover Sentinel leverer den enestående beskyttelse og sikkerhed, som vores VIP-kunder har brug for, uden at gå på kompromis med den nyeste Range Rovers overlegne raffinement. Tilføjelsen af den kraftigere 5,0-liters V8-motor med kompressor og et nyt interiør sikrer et højere niveau af ydelse og passagersikkerhed." fortæller Michael van der Sande, der er direktør for Land Rover Special Vehicle Operations. 

Chassiset, affjedringen, bremserne og det elektroniske stabilitetssystem er alle optimeret for at bibeholde Range Rovers dynamiske køreegenskaber, mens Sentinel samtidig leverer uforlignelige terrænegenskaber for en pansret bil af denne type. Det gør den i stand til uden problemer at køre gennem dybt vand og udfordrende terræn. De specialfremstillede hjul omfatter et run-flat-system, så bilen kan fortsætte mere end 50 km med op til 80 km/t, hvis et dæk beskadiges.

Sentinel er udstyret med panserglas, der beskytter passagererne mod angreb. Sikkerhedssystemerne omfatter også mulighed for en specialkonfigureret forrude, der kan sænkes 150 mm i forbindelse med udlevering af dokumenter, og som samtidig er udstyret med højttalersystem, der gør det muligt for passagererne at tale til personer uden for bilen uden at forlade de sikre rammer. 

Range Rovers uforlignelige raffinement bevares med den nye Sentinel, der har forbedret plads i kabinen, ekstra hovedhøjde og bedre sæder end den tidligere generation. Det betyder, at passagererne ikke bare får glæde af komplet beskyttelse, når de er på farten, men samtidig kan nyde komfort i verdensklasse. Kabinen omfatter også Land Rovers nyeste Touch Pro Duo-infotainmentsystem med to 10" touchscreens med høj opløsning.

Ud over Range Rovers nyeste udvendige designelementer, inklusive LED-lygter, fås Sentinel nu også med ekstraudstyret Black Pack, der giver en endnu mere sofistikeret fremtoning med sorte detaljer.

Den opdaterede Range Rover Sentinel får debut på Home Office Security and Policing-udstillingen fra 5.-7. marts 2019 i Farnborough International Exhibition and Conference Centre.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce