Connery

Her er den nye Golf GTI Clubsport: 296 HK i hot hatchback

60 hestekræfter mere end en standard GTI


Volkswagen er klar med den nye Golf GTI Clubsport - det er den anden high-performance model, der følger den første Clubsport fra 2016.

Den nye variant er et ægte bæst af en Golf 8, med 296 hestekræfter under motorhjelmen er der masser af kræfter at lege med, og VW har kælet for detaljerne.

Golf GTI Clubsport er designet til at kunne finde sig hjemme på en racerbane, og helt specielt har man koden en dedikeret indstillingsprofil der passer til den tyske racerbane Nüburgring, der giver de helt optimale settings til netop den bane.

Motoren hedder EA888 evo4, og har foruden de mange heste også et trækmoment på 400 Nm. der er elektronisk spærredifferentiale og adaptive chassis kontrol er et muligt ekstra tilkøb.

ANNONCE
VW - Her er den nye Golf GTI Clubsport: 296 HK i hot hatchback VW

Eksteriøret ligner en almindelig GTI men så alligevel ikke. Der er mere aerodynamik tænkt ind i designet, og det ses især på den todelte tagspoiler, der er unik for Clubsport modellen. Bilen sidder 10 mm lavere mod jorden og så ruller den på 18" alufælge som standard. 

Hvis man vil kunne genkende en Clubsport fra bagenden, er det også blevet lettere. VW har nemlig givet afgangsrørene i den dobbelte sportsudstødning en oval form, i modsætning til den runde, der blev brugt i første model.

I kabinen er der indstalleret ArtVelours sportssæder, der giver øget support i sving, mens rattet har fået ekstra perforeret læder i grip-positionen. Selvfølgelig er der også paddle-shifters, der styrer trinene i den automatiske 7-trins DSG gearkasse, som er med dobbeltkobling. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce