Connery

Her er den nye BMW 3-serie

Syvende generation af den elskede bilmodel

Under Paris Motor Show 2018, har BMW løftet sløret for den nye generation af BMW 3-serien. 

Der er tale om en serie, der har fortryllet BMW-fans i mere end 40 år, og den er da også en af kernemodellerne ved bilmærket. 

Den 7. generation af 3-serien bliver lanceret i Danmark til marts 2019, men hvad kan vi egentlig forvente os af den?

ANNONCE
BMW - Her er den nye BMW 3-serie BMW

For det første er det ret åbenlyst, at modellen har fået et nyt design, der i højere grad end forrige udgaver udtrykker et sportsligt look. Det kommer til udtryk udvendigt, men i endnu højere grad i kabinen, 

Køredynamikken har ifølge BMW fået et løft, takket være en opgraderet undervogn med ny affjedringsteknologi, et stivere chassis, en bredere sporvidde og et lavere tyngdepunkt. Alt sammen noget, der burde tale til hjertet af inkarnerede BMW-gutter. 

ANNONCE
Her er den nye BMW 3-serie

Motor-program

Fra lanceringsstarten spiller BMW 5 motorvarianter på banen:  To firecylindrede benzinmotorer i hhv. BMW 320i Sedan med 184 hk og BMW 330i Sedan med 258 hk samt to firecylindrede dieselmotorer i BMW 318d Sedan med 150 hk og BMW 320d Sedan med 190 hk. BMW 330d Sedan har en helt nyudviklet sekscylindret dieselmotor, som yder 265 hk.

Hybrid- og M modeller på vej. 

Motorudvalget vil i sommeren 2019 blive udvidet med BMW 330e iPerformance med hybridteknologi og en forøgelse af den elektriske rækkevidde på ca. en tredjedel i forhold til den nuværende model. Senere på året bliver modelprogrammet fuldendt med en ultrasportslig BMW M Performance model.

ANNONCE

Den nye BMW 3-serie Sedan indeholder en række innovative assistentsystemer, som alle er skridt på vejen til den selvkørende bil. Standardudstyret inkluderer blandt andet kollisions- og fodgængeradvarsel med City Braking-funktion. Som noget nyt er der også advarsel for krydsende cyklister.

Udstyrspakken Driving Assistant Professional indeholder blandt andet aktiv fartpilot med Stop&Go-funktion, vognbanekontrol samt advarsel for vognbaneskift, sidekollision, krydsende trafik og forkert kørselsretning.

Parking Assistant parkerer bilen automatisk både på tværs og på langs af parkeringsbåse og assisterer ved udkørslen fra parkeringspladsen.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt