Connery

Her er den nye Audi S3 i camouflage

Skyhøje forventninger

Audi afslører den næste generation af A3 Sportback til Geneve Motor Show senere på året, men allerede nu er de ude med et lille sneakpeak.

Her er det en camoufleret version af den kommende performance-udgave Audi S3. 

Audi inviterede en række udvalgte journalister til at teste den nye vogn, for at få en fornemmelse for de nye forbedringer. 

I den forbindelse lyder det, at den kommende S3 er blevet opgraderet på en række fronter. Quattro-firehjulstrækket er for eksempel blevet mere intelligent. Den elektroniske moment-fordeling reagerer nemlig ikke blot på hvor aggressivt du trykker på gaspedalen, den nye computer tager blandt andet data fra sensorer i den nyudviklede adaptive undervogn, der gør det muligt at optimere bilens kræfter meget mere effektivt. 

Audi er ikke blevet meget konkret på data, men det lader til at automatiske systemer og en smule kunstig intelligens, er den store driver for de nye performance-landvindinger på den kommende A3-model. 

Bilen afsløres officielt til marts, men indtil da, kan du tage et kig på camouflage-billederne, og se om du kan gennemskue den endelige form.  

Fra Audi Danmark, fortæller man at den nye A3 introduceres i landet inden sommer 2020, og at der følges trop med en plug-in-hybrid variant senere på året.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce