Connery

Her er den første trailer til Gran Turismo-filmen

Yes, filmen baseret på det populære PlayStation-spil er en ting

Gaming-branchen har god vind i sejlene med filmatiseringer for tiden: HBO-adaptionen af PlayStation-spillet The Last of Us var en klokkeklar succes, og det er ikke det eneste der er på vej. 

Men racingspil har ikke den allerbedste track-record i Hollywood. For år tilbage forsøgte man at lave racing-franchisen Need For Speed om til en lækker Hollywood-film, resultatet blev et lettere sløjt Fast and Furious rip-off med dengang Braking Bad aktuelle Aaron Paul. 

Derfor giver det nok god mening, at man har taget en væsentlig anden rute, med det legendariske PlayStation racing-franchise Gran Turismo. 

Den kommende film, med samme titel, tager nemlig en anderledes indgangsvinkel - i den kommende film får vi præsenteret 'baseret på virkelige hændelser'-fortællingen om gameren Jann Mardenborough, der sikrede sig en karriere som professionel racerkører gennem netop Gran Turismo. 

Den kommende film lander i de danske biografer den 17. august 2023, og blandt andet Orlando Bloom, Archie Madekwe, David Harbour og Djimon Hounsou kan findes på rollelisten.

Tjek traileren her

ANNONCE
Gran Turismo - Trailer
Del

Seneste nyt