Connery

Her er den første elbil fra Mazda!

Mazda MX30

Tokyo Motor Show er stedet, hvor Mazda har valgt at lancere deres første serieproducerede elbil. 

Med udgangspunkt  i et SUV-type design, har Mazda udviklet en elbil, der er forholdsvis billig, efter elbilsstandarder. 

Mazda MX-30 skal ses som endnu et resultat af Mazdas flerstrengede strategi for at reducere emissioner – en strategi, der tidligere har ført til udviklingen af den nye, innovative Skyactiv-X-benzinmotor. MX-30 er udviklet med særlig fokus på elbilkøbere, der ikke vil give afkald på det dynamiske design og den køreglæde, der er kendetegnende for enhver Mazda.

ANNONCE
Mazda - Her er den første elbil fra Mazda! Mazda

Til MX-30 har Mazda valgt et batteri, der giver den en rækkevidde på ca. 200 km efter WLTP-normen, hvilket langt overstiger de 48 km, en gennemsnitlig europæisk bilist tilbagelægger hver dag[1]. Dermed kan en Mazda MX-30 fungere som primær bil i mange husstande eller som familiens bil nr. 2.

En formgivning med et reduceret antal linjer og kanter er sammen med en coupé-agtig taglinje med til at give Mazdas elbil et elegant udseende. Det er et indtryk, der yderligere forstærkes af de unikke ”freestyle”-døre, der takket være en stor åbningsvinkel giver let adgang til både for- og bagsæder.

Indvendigt er der skabt en luftig atmosfære blandt andet ved hjælp af en ”svævende” midterkonsol. Mazda har specialt til MX-30 udviklet bæredygtige, miljøvenlige materialer til interiøret uden at gå på kompromis med hverken komfort eller kvalitet. Meget af læderet er erstattet af et vegansk alternativ, og miljøvenligt forarbejdet kork pryder midterkonsollen.

Den kan allerede nu forudbestilles i en særligt veludstyret First Edition-udgave på www.mazda.dk mod et depositum på 7.500 kr og til levering i 2. halvår af 2020. Mazda MX-30 ”First Edition” er prissat til 253.000 kr. inkl. levering. Priserne på det almindelige modelprogram offentliggøres først senere.

ANNONCE
Del

Seneste nyt