Connery

Her er den 200" store selvudfoldende LCD-skærm til din luksus-yacht!

Udviklet af nørder - designet af Porsche Design Studio

Nå folkens. Det er jo officielt forår, og sommer må være liiige rundt om hjørnet. Derfor er det også tid til at få støvet luksus-yachten af og sejle den fra sydens sol, og hjem til de herlige danske havne. 

Det er nemlig tid til en seriøs opgradering!

C SEED er folkene bag verdens største udendørs LED tv. Og de har haft travlt. Siden de vandt en Red Dot design award for omtalte afsindige projekt, har de nemlig modtaget en del henvendelser fra superyacht-industrien. 

De henvendelser har mundet ud i C SEED Supermarine. En fuldstændig vanvittig opfindelse. Altså vanvittig fed. C SEED Supermarine er et LED TV udviklet til udendørs brug på superyachter. 
Et TV der kommer i enten 201" eller 144", og som på 60 sekunder folder det kæmpe tv ud, fra et eller skjult kommer i skibets dæk.

ANNONCE
Her er den 200" store selvudfoldende LCD-skærm til din luksus-yacht!

Skærmen er udviklet til at kunne fungere på det herlige Middelhav eller i de caribiske farvande, og derfor byder skærmen også på en lysstyrke på 4.500 nits og et kontrastforhold på 4.500:1. 

Samtidig har virksomheden også udviklet et sæt submarine højttalere, der på samme måde kan skjules i dækket, og køres op, når der er brug for seriøs lyd - til den seriøse skærm. 

This is what dreams are made of - og desværre er der endnu ikke offentliggjort en pris, som kan få os til at briste alle vores drømme igen!

For landkrabberne: I videoen herunder kan du se den afsindige skærm i spil på landjorden:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce