Connery

Her er de vildeste gamerskærme fra Gamescom

Tid til en upgrade?

Mens E3 er i Los Angeles er årets højdepunkt for nye spilannonceringer, følger Gamescom godt trop med især hardware-annonceringer, i spilmessen der kommer lige inden den store elektronikmesse IFA, i Berlin. 

I år blev det også til en god håndfuld imponerende nye skærme, tjek dem ud her:

ANNONCE
Samsung CRG5 - Her er de vildeste gamerskærme fra Gamescom Samsung CRG5

Samsung CRG5 27" 240 Hertz

Samsung er på banen med en verdensnyhed, under navnet CRG5. Den kurvede skærm er en lille widescreen sag med en opdateringshastighed på 240 Hertz. 

Skærmen der omslutter det meste af spillerens synsfelt, er Samsungs første NVIDIA G-Sync monitor. Den har et kontrastforhold på 3000:1, og et lækkert rammerfrit design, der fremhæver både kurven og den brede formfaktor. 

CRG5 kommer med Game Mode, Low input Lag Mode og Eye Saver Mode. 

Skærmen er i handlen om lidt

ANNONCE
Alienware 55" OLED 120 Hertz - Her er de vildeste gamerskærme fra Gamescom Alienware 55" OLED 120 Hertz

Alienware 55" OLED 120 Hertz

Alienware har på årets Gamescom sat rekord, ved at annoncere verdens første 55" OLED gamerskærm - dette mærkat opnår de, ved at udstyre skærmen med indmad der giver 120 Hertz opdateringshastighed og understøttelse af AMD Radeon FreeSync.

Dette monster af et display lander på markedet ved udgangen af september, og selvom den danske pris endnu ikke er afsløret, ved vi at den koster intet mindre end 3999,99 dollars ovre i USA. 

Læs mere om skærmen her. 

ANNONCE
Samsung CRG9 - Her er de vildeste gamerskærme fra Gamescom Samsung CRG9

Samsung CRG9 49" Dual QHD

Et andet produkt fra Samsung, der også fortjener en plads på listen er CRG9. Skærmen der har en solid størrelse på 49", udmærker sig ved at være udstyret med Dual QHD-opløsning; 5120 x 1440 pixel - svarende til at placere to 27" 16:9 skærme side om side - men uden det irriterende faktum, at der er skærmrammer imellem. 

CRG9 har understøtter også HDR1000, har en opdateringshastighed på 120 Hertz, AMD Radeon FreeSync og ja, så er den kurvet. 

Prisen for dette monstrum er 10.999,- kroner. Se mere på Samsung.com

ANNONCE
HP Omen X27 - Her er de vildeste gamerskærme fra Gamescom HP Omen X27

HP Omen X27

HP er på banen med en e-sportsvenlig OMEN-skærm, der træder igennem ved at være faneholder for en flot konstruktion, og specifikationer der er en professionel e-sportsatlet værdig. 

Med 240 Hertz opdateringshastighed, responstid på 1 millisekund, understøttelse af Radeon FreeSync HDR og QHD opløsning (2560x1440 pixel), er det en rimelig solid stykke kigkasse, i den gængse esport-størrelse. 

OMEN X 27 Display forventes at være tilgængelig i oktober med en pris på 5.099 kr.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce