Connery

Her er de vanvittigt ekstravagante gaveidéer fra Tiffany & Co.

Speciallavede motorcykler, poolborde og vilde rejser

Smykkefirmaet Tiffany & Co er nok bedst kendt for deres smykker og ure, men de har også tradition, for at lave nogle vilde og luksuriøse produkter, der lander i nogle lidt andre kategorier - især op mod jul. 

Det er også tilfældet i år, hvor en række ret ekstravagante ting, figurerer på deres liste over ekstraordinært bemærkelsesværdige gaveidéer

I år er der også ekstavagante smykker og blandt andet et en fuglerede i guld på listen, men et par af tingene, kunne også godt snige sig med på vores drømmeønskeseddel. 

Det er blandt andet tilfældet med den speciallavede Tiffany x Indian Motorcycles MC, der er blevet lakeret i 'Tiffany Blue', og udstyret med speciallavede forkromede fælge og Tiffany-designede motor-dæksler. 

Indian-motorcyklen er kun tilgængelig hos Tiffany i USA, der er produceret et eksemplar og den koster $ 35.000 ( 235.000 kroner).

ANNONCE
Her er de vanvittigt ekstravagante gaveidéer fra Tiffany & Co.


Tiffanys poolbord, der blot hedder "The Pool Table", er skabt i samarbejde med Blatt Billiards. Her er bordet og køerne blevet outfittet i Tiffany Blue, mens pool-trekanten udstyres med en personificeret navneplade i sterlingsølv, og en kalkholder, der lligeledes er udført i sølv. 

The Pool Table koster 95.000 dollars (636.000 kroner)

ANNONCE
Her er de vanvittigt ekstravagante gaveidéer fra Tiffany & Co.


Sidste men ikke mindst, er der en vanvittig oplevelsesgave, bestående af en 11-dages privat-guidet Safari i Kenya, og et komplet Tiffany safari-sæt, der består af blandt andet 9 kufferter, 3 rejse-smykkeskrin, Pas-covers, bagagetags, rejsetasker, solbriller, kuglepen, notesbog, spillekort og et sølv-kompas. 

Prisen for den ekstravagante julegave er 130.000 dollars! Glædelig jul. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt