Connery

Her er de seks forskellige stadier af infected i The Last of Us

En hurtig gennemgang af spillet og seriens inficerede.

Hvis du også sidder klistret til skærmen, når et nyt afsnit af The Last of Us løber over skærmen på HBO Max hver mandag - så sidder du uden tvivl også og venter på at se en ny infected hele tiden.

Læs i øvrigt også - denne parasit-svamp inspirerede The Last of Us.

Vi har allerede fået en masse forskellige stadier af infected i løbet af sæson 1, men hvis vi kigger på The Last of Us-franchisen på spilfronten, så har vi stadigvæk et par til gode.

Det er en fin lille TLOU-håndbog til dig, der gerne vil kunne genkende figurerne, når de dukker op i løbet af serien.

De er blevet nævnt ved navn flere gange, men kun sporadisk.

Vi har lavet en lille oversigt over, hvilke former for infected, der findes i spiluniverset (og måske transcenderer over i serien):

ANNONCE
6 stadier af infected

Runner

Her snakker vi mennesker, som meget nyligt er blevet inficeret med svampen. De defineres ud fra deres voldsomme fart, rabies-lignende angreb og tendens til at angribe mennesker hovedløst i store horder. Den der måske mest minder om forståelsen, vi har om en klassisk zombie.

Stalker

Her snakker vi mennesker, som har været inficeret i alt mellem 2 uger og et år. De er mere kontrollerede og kan gemme sig i mørket, ligge på lur og stalke deres ofre. De kan også lave snigangreb, som går ud på, at cordyceps-svampen med sin vært gror fast på væggen og blot venter på, at et offer kommer forbi.

Clicker

Disse har været inficeret i minimum et år. Svampen har spredt sig over hele kroppen og dermed giver svampen større kontrol over hele værten. Her kan de bruge ekkolokalisering til at finde deres offer og samtidig har værtskroppen fået forhøjet styrke og kampfokus.

Bloater

Disse har været inficeret i adskillige år. Selve værtskroppen er blevet langsommelig og har mistet synet - men til gengæld er kroppen blevet svimlende stærk og forøget i størrelse. Og så har de fået et lag af overlappende svampevækst, som agerer et form for kropsligt skjold.

Shambler

Igen mennesker som har været inficeret i adskillige år. De trives bedst i fugtige vandområder. De er knap så kampstærke som clickers og bloaters, men kan udsende svampespore fra deres krop, som kan give syreskader på fjenderne. Skulle det lykkes at få sådan en slået ihjel, udsender den afdødes krop sporer i luften som et sidste inficeringsangreb.

Rat King

Her snakker vi mere Boss-level inficeret. Det er et unikt stadie, som i spillet blev udviklet på et hospital i Seattle baseret på over 20 års infektion. Det er en kombination af forskellige inficerede, som gør Rat King kolossal i både størrelse og styrke. Den kan modstå en del ildkraft og bomber, mens den ved angreb kan dele sig i mindre inficerede og angribe modstanderen i flok.

ANNONCE
Del

Seneste nyt