Connery

Her er de nye iPhones fra Apples keynote

iPhone Xr og iPhone Xs serien

Starten på efteråret har traditionelt set også været lig med store telefonannonceringer fra Apples side. Sidste år gav det os blandt andet iPhone 8 og iPhone X, og mens vi i foråret 2018 fik en iPad opdatering, er det altså på tide, at vi endnu en gang kigger på, hvad Apple gerne vil pushe af nye telefoner til deres mange dedikerede brugere. 

Tim Cook tog scenen for at præsentere hele tre nye iPhones - to modeller i den nye topserie Xs og Apples nye budget-telefon; iPhone Xr. Men ikke før han havde introduceret tilskuerne til Apple Watch Series 4

ANNONCE
Apple iPhone Xs Max og Xs - Her er de nye iPhones fra Apples keynote Apple iPhone Xs Max og Xs

iPhone Xs og iPhone Xs Max

Den nye topmodel er ikke en men hele to telefoner, der er forbedrede versioner af sidste års iPhone X. 

Forskellen på de to modeller er rent og sagt ikke andet end størrelsen, hvor iPhone Xs byder på en skærm i størrelsen 5.8", mens iPhone Xs Max flasher hele 6.5". 

Skærmene er OLED-displays efter Super Retina standard, og de understøtter som noget nyt også HDR10 og Dolby Vision. Det gav Apple anledning til at flashe nogle ret fede baggrundsgrafikker, men der er selvfølgelig mere til mobilerne end blot skærmstørrelser. 

ANNONCE
Gold, Space Grey, Silver - Her er de nye iPhones fra Apples keynote Gold, Space Grey, Silver

De nye iPhones lanceres i tre eksklusive farver: Guld, Sølv og Space Grey. 

iPhone XS og iPhone XS Max er stænk- og vandafvisende på et nyt (Apple)-niveau, IP68, i op til 2 meter i 30 minutter og beskytter mod de typiske ting, man spilder i hverdagen, herunder kaffe, te og sodavand

ANNONCE
A12 Bionic - Her er de nye iPhones fra Apples keynote A12 Bionic

Indmad: A12 Bionic

Ifølge Apple den smarteste og hurtigste chip i en smartphone nogensinde. Den nye chip gør app opstart op til 30% hurtigere end iPhone X.

A12 Bionic har en sekskernet fusion-arkitektur med to kerner til ydeevne, der er op til 15 % hurtigere,  fire kerner til effektivitet, der er op til 50 % mere effektive, en GPU med fire kerner, der er op til 50 % hurtigere

ANNONCE
Xs Kamera - Her er de nye iPhones fra Apples keynote Xs Kamera

Kamera

Iphone Xs-serien byder på et forbedret 12-megapixels dobbelte kamerasystem, der indeholder dobbelt optisk billedstabilisering og 2 x optisk zoom.

Ud over de forbedrede komponenter, spiller den nye A12 Bionic chip også en stor rolle i kameraets performance. Apple introducerer nemlig Smart HDR - en teknologi der skyder en række bufferbilleder, interframes, og et long-exposure foto - for så at analysere alle skud og lynhurtigt sammensætte de bedste elementer fra de forskellige frames, til et fantastisk komplekst billede. 

Det giver meget detaljerede billeder og en væsentligt forbedret Bokeh-effekt. 

Dybdefokus kan nu justeres så det kun behandler baggrunden. Ifølge Apple en nye æra for fotografi. 
Sensoren er dobbelt så hurtigt som tidligere og det gør også videooptagelse meget bedre. Det samme gør muligheden for optagelse af stereolyd fra mere end en mikrofon.
 

Batteritiden er forbedret

Apple løb hurtigt over punktet om batterikapacitet med et statement, der fortalte at: 

  • iPhone Xs holder 30 minutter længere end iPhone X
  • iPhone Xs Max holder op til 1½ time længere end iPhone X


En funktion til forretningsfolkende og de verdensomrejsende:

Apple har endelig valgt at tilgodese de mange ønsker om Dual-SIM funktion, og det er altså nu en ting. Det sker på de nye modeller ved hjælp af e-SIM understøttelse, altså et slags indbygget programmerbart SIM-kort, der kan benyttes som SIM-kort nummer to. Bortset fra i Kina, hvor iPhone 10 Xs MAX er udstyret med fysisk dual-SIM slot. 

ANNONCE
iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr

iPhone Xr - Apples nye budget-smartphone

Det ville selvfølgelig ikke være en komplet Apple Keynote, uden en lille ekstra ting. Årets ekstra krølle på showet, blev introduktionen af iPhone Xr, lillebror til Xs-serien.

Med et mindre prismærke har Apple valgt at udstyre denne smartphone med LCD-display i stedet for OLED, og et lidt mindre eksklusivt kamera. 

Xr byder på kant til kant-design i glas og aluminium med den mest avancerede LCD i en smartphone med en 6,1” Liquid Retina-skærm og seks farver: Hvid, sort, blå, gul, koral og (PRODUCT)RED

iPhone XR kommer med den samme kraftfulde A12 Bionic-chip med næste-generations Neural Engine, TrueDepth-kamerasystem, Face ID og et avanceret kamerasystem, der skaber dramatiske portrætter vha. et enkelt kameraobjektiv.

iPhone XR har et 12 megapixel vidvinkelobjektiv med f/1.8-blænde og en helt ny sensor, der giver hurtigere autofokus, mens større og dybere pixel giver bedre billedkvalitet og bedre ydeevne i svag belysning på fotos og videoer. Forbedringer af ISP og Neural Engine samt forbedrede softwarealgoritmer gør det muligt at tage portrætfotos med en smuk bokeh-effekt. Smart HDR giver bedre lys- og skyggedetaljer på tværs af fotos.

ANNONCE
iPhone Xr - Her er de nye iPhones fra Apples keynote iPhone Xr
Priser, forudbestilling og tilgængelighed:

iPhone Xs

Pris fra: 8,899,- kroner.

Forudbestilling: 14. september.

Lancering: 21. september.

iPhone Xs Max

Pris fra: 9.799,- kroner.

Forudbestilling: 14. september.

Lancering: 21. september.

iPhone Xr

Pris fra: 6.699,- kroner

Forudbestilling: 19. oktober

Lancering: 26. oktober.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt