Connery

Her er de Marvel-film, du bør se inden Deadpool & Wolverine

Hvis du skal være up to date på referencerne!

Deadpool 3 aka. Deadpool & Wolverine er lige på trapperne og hypen kunne ikke være større.

Deadpool i sig selv er det største trækplaster, men Ryan Reynolds har også formået det umulige - at få Hugh Jackman tilbage i trøjen som Wolverine for en sidste gang!

Det er første gang, at Wade "Deadpool" Wilson joiner MCU i deres univers, og heldigvis ankommer han med en rapkæftet R-rating.

Der bliver smæk for skillingen!

Selvom instruktør Shawn Levy har udtalt, at filmen står meget for sig selv og ikke kræver et besøg eller genbesøg i HELE Marvels bagkatalog - så er der alligevel et par film, der ville give mening at se eller gense inden premieren.

Disse film bør du se, inden du sætter dig i biografmørket:

ANNONCE

Deadpool (2016)
Den første film introducerer os for Wade Wilson, aka Deadpool. Her får vi en baggrundshistorie om hans transformation fra lejesoldat til den uforudsigelige antihelt, vi alle elsker. Hans unikke humor, fjerde væg-brud og vilde actionsekvenser er godt at få genopfrisket. 

Deadpool 2 (2018)

Filmen følger Deadpool, der danner X-Force for at beskytte en ung mutant mod den tidsrejsende soldat Cable. Deadpool bruger en tidsrejsemaskine til at rette fortidens fejl, inklusive at redde sin kæreste Vanessa og dræbe en tidligere version af sig selv fra "X-Men Origins: Wolverine." 

X-Men (2000)

Filmen der startede hele mutant-universet i nyere til med X-Men - den er god at have som en grundforståelse for universet, men også fordi, at en velkendt skurk fra den første film allerede har meldt sin ankomst i trailerne. Nemlig Tyler Mane i rollen som Sabretooth!

X2: X-Men United (2003)

Efter et attentatforsøg på præsidenten af en mutant kæmper X-Men mod militær videnskabsmand, William Stryker, der ønsker at udrydde alle mutanter. Stryker har en forbindelse til Wolverines mystiske fortid. X-Men må samarbejde med Magneto og Mystique for at stoppe Strykers planer og redde deres race.


X-Men Origins: Wolverine (2009)

Dette er første gang, vi møder både Wolverine og Deadpool på skærmen, selvom det er en meget anderledes version af Deadpool. Filmen udforsker Wolverines fortid, inklusive hans forhold til sin bror, og deres involvering i forskellige krige. Wolverines skelet og kløer bliver forstærket med adamantium gennem det militære program Weapon X. Han søger hævn mod Stryker for de grusomheder, han har gjort, og for at få svar om sin fortid.

X-Men: Days of Future Past (2014)

En dystopisk fremtid viser mutanter fanget og jaget af Sentinels, de mutant-jagende robotter. Wolverine rejser tilbage i tiden til 1973 for at forhindre Mystique i at myrde Bolivar Trask, der er opfinderen af Sentinels. Ved at ændre fortiden håber X-Men at forhindre den mørke fremtid.

Logan (2017)

En aldrende Wolverine og en syg Professor X beskytter en ung mutantpige, Laura (X-23), der er blevet skabt ved hjælp af Wolverines DNA. De forsøger at finde et sikkert sted for mutanter, mens de undgår forfølgere. Filmen viser en mere realistisk og gribende side af superheltegenren. Det er den tiende film i X-Men-filmserien og den tredje og sidste del af Wolverine-trilogien. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt