Connery

Her er de første fotos fra Game of Thrones prequel-serien House of Dragons

Targaryen-historien startede muligvis bedre end den sluttede?

HBO har nu frigivet de første produktionsbilleder fra den kommende fantasy-serie House of the Dragon. Som de fleste nok ved, er det en prequel-serie til Game of Thrones - og som sådan er de flestes forventninger til serien nok høje - men også splittede.

Den kommende serie forventes at få premiere i 2022, lyder det fra HBO

House of the Dragon er baseret på George R.R. Martins bog, Fire & Blood (på dansk: Ild & Blod), og fortæller historien om Targaryen-familien 300 år inden, begivenhederne i Game of Thrones fandt sted. 

George R.R. Martin er endnu engang med som medskaber og producer, mens vi ser et helt nyt kuld af skuespillere, der skal portrættere gamle familiemedlemmer til hovedkaraktererne fra den originale Game of Thrones-serie. 

ANNONCE
Rhaenyra og Daemon Targaryen - Her er de første fotos fra Game of Thrones prequel-serien House of Dragons Rhaenyra og Daemon Targaryen

Emma D’Arcy som Princess Rhaenyra Targaryen: Kongens førstefødte barn, der er af rent valyrisk blod og en dygtig dragerytter. Mange vil sige, at Rhaenyra blev født med alt ... men hun blev ikke født som en mand.

Matt Smith som Prince Daemon Targaryen: Kong Viserys yngre bror og arving til tronen. Daemon har drageblod i årerne og er en uforlignelig kriger og dragerytter. Men det siges, at når en Targaryen bliver født, kaster guderne en mønt op i luften...

ANNONCE
Sea Snake - Her er de første fotos fra Game of Thrones prequel-serien House of Dragons Sea Snake

Steve Toussaint som Lord Corlys Velaryon/ The Sea Snake: Velaryon-familien har en valyrisk blodlinie, der er ligeså gammel som Targaryen-familien. Som “The Sea Snake" er Lord Corlys den største nautiske eventyrer i Westeros' historie, og han har opbygget en magtfuld familie, der er endnu rigere end Lannister-familien, og som ejer den største flåde i verden.

ANNONCE
Alicent og Otto Hightower - Her er de første fotos fra Game of Thrones prequel-serien House of Dragons Alicent og Otto Hightower

Olivia Cooke som Alicent Hightower: Datter af Otto Hightower, også kendt som "The Hand of the King". Alicent er den smukkeste kvinde i de syv kongeriger, og hun voksede op i The Red Keep, tæt på kongen og hans inderste cirkel. Hun besidder både ynde og skarp politisk sans.

Rhys Ifans som Otto Hightower: Otto er også kendt som "The Hand of the King" og tjener både kongen og riget på loyal og trofast vis. I Ottos øjne er den største trussel mod kongeriget kongens egen bror, Daemon, og det faktum, at Daemon er arving til tronen. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce