Connery

Her er de bedste gysere på Netflix til Halloween

Mangler du lidt gyserinspiration?

Hvor svært er det ikke lige at finde gode gysere nu om dage?

First world problems, i know.

Men hvor findes der virkelig mange elendige gyserfilm på markedet. Hvis du også har svært ved at finde solide gysere, som ikke ender ud med at være en klichéfuser, en gabende skuffelse eller bare en film, som på ingen måde er uhyggelig - så har vi fundet X antal nervepirrende gyser-oplevelser på Netflix, som du kan streame til årets Halloween!

ANNONCE

Nattens Dæmoner/The Conjuring

Den evige klassiker fra 2013, som startede en hel ny lavine af moderne gysere, som igen gav os håbet på at blive skræmt på nyere gyserfilm. Den rammer direkte ned i en potpourri af gyserklassikere fortolket på moderne vis - hjemsøgte huse, spøgelser, dæmoner, besættelser og hele pivtøjet. Og så skulle store dele af konceptet være sket i virkeligheden, hvis man tror på det - what’s not to like?

ANNONCE

Sinister

Found Footage-genren har været meget populær for nogle år tilbage, og selvom Sinister i sig selv ikke er Found Footage, så har instruktør Scott Derrickson leget med tanken på en finurlig måde - vi følger en afdanket forfatter, som i sit nye hus finder en kasse med hjemmevideoer, der viser en mystisk overnaturlig morder i aktion tilbage i tiden. Pludselig begynder morderen at træde ud af billedet og ind i nutiden!

ANNONCE

The Haunting of Hill House: sæson 1

Om noget den måske bedste gyserserie i nyere tid! Fordelt på de i alt 10 forskellige afsnit får vi flettet en fortidsnutidshistorie sammen mellem forskellige medlemmer af en familie, der alle har skeletter i skabet - sammen skal de flytte tilbage til deres berygtede barndomshjem efter en familietragedie og tingene begynder at hjemsøge dem på forskellig vis. Fucking uhyggelig og vanvittigt manuskript fra Mike Flanagan, som før serien har floreret i gyseruniverset med diverse film, som aldrig rigtig har fået den opmærksomhed, som de burde.

ANNONCE

Paranormal Activity

Du kan sige, hvad du vil - Paranormal Activity var én lang traumatiserende gyseroplevelse tilbage i 2007. Den delte vandene mellem dem, som fandt den kedelig, og dem, som fandt den langsommelige proces, den virkelighedstro faktor og stilheden fandens til uhyggelig. Hvis du endnu ikke har set den og dannet din mening om den ikoniske klassiker - så smid den på en meget mørk aften for dig selv, ingen lamper tændt og telefonen slukket. Trust me, det kilder sgu lidt i traumeboksen!

ANNONCE

Creep

Dette er en meget, meget anderledes gyserfilm, som jeg faldt over en dag, hvor jeg lå vandret med sygdom og havde mod på at prøve noget tilfældigt. Det handler i al sin enkelthed om en fotograf, som takker ja til et 1-dagsjob, hvor han skal dokumentere en døende mands sidste dag på video, så hans familie kan se det senere. Manden er dog en bizar fætter og tingene bliver mere og mere klaustrofobisk, klamt og fucker uhyggeligt på sådan en ‘jeg bliver dræbt nu, eller også er han flink nok?’-måden! (Creep 2 kan også varmt anbefales!)

ANNONCE

Before I Wake

Hvis du er i humør til en gyser, som er tankevækkende og giver den der følelse til sidst, hvor alle tingene falder på plads, så er Mike Flanagans klassiker en sikker vinder. Den barberer lidt af uhyggen henimod slutningen, som er ret heftig i starten, men bliver i sin helhed en meget rørende og interessant film.

ANNONCE
Del

Seneste nyt