Connery

Her er de 10 vigtigste nyheder fra PlayStation Showcase 2023

Fra Project Q til Alan Wake 2: Her er de største annonceringer fra PlayStation

Sony har lige rullet tæppet ud for deres PS5 line-up for resten af året og fremover på PlayStation Showcase 2023. Fra omfattende gameplaypræsentationer til annoncering af ny hardware - her er de 10 vigtigste nyheder, du ikke må gå glip af.

1. Deepdive i gameplayet på Spider-Man 2

Vi fik endelig et dybere indblik i det længe ventede Spider-Man 2. Med et fokus på begge vores favorit Spider-Men - Peter Parker og Miles Morales - afslørede gameplayshowcasen et nyt sæt af evner for Peter, der cirkler om hans symbiot-dragt, samt nye, imponerende træk fra Miles. Oven i det fik vi øje på endnu en klassisk skurk fra Spider-Man-universet: Kraven the Hunter.

Læs mere om Marvel's Spider-Man 2 her.

ANNONCE

2. Metal Gear Solid: Snake Eater kommer i en ny version

Sony overraskede alle med en nyhed om en remake af det klassiske Metal Gear Solid: Snake Eater. Det hele blev præsenteret med en mystisk teaser-trailer. Sony annoncerede også Metal Gear Solid Master Collection Vol. 1, som inkluderer Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty og Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Disse kommer til PlayStation 5 til efteråret.

ANNONCE
Metal Gear Solid

3. Sony introducerer Project Q

For at give et løft til spiloplevelsen annoncerede Sony en dedikeret spilstreamingsenhed, med kodenavnet Project Q. Denne enhed vil tillade spillere at streame enhver titel fra deres PlayStation 5-konsol via Remote Play over WiFi.

Tjek her hvad vi ved om den nye håndholdte PlayStation.

ANNONCE

4. Assassin's Creed Mirage kommer i oktober

Ubisofts næste skridt i den episke Assassin's Creed-serie har endelig fået en udgivelsesdato. Assassin's Creed Mirage gør sit indtog den 12. oktober. Det nye kapitel er sat til at finde sted i Bagdad, 20 år før begivenhederne i Assassin's Creed Valhalla.

Spillerne træder i skoene på Basim Ibn Ishaq, en karakter, der blev introduceret i Valhalla. Udover at annoncere udgivelsesdatoen, præsenterede PlayStation en ny funktion kaldet Assassin's Focus, som giver dig mulighed for at markere og dræbe flere mål i træk.

ANNONCE
Assassin's Creed Mirage - Gameplay

5. Alan Wake 2 er lige om hjørnet

Remedy gav os et nyt kig på det længe ventede Alan Wake 2, og det ser ud til, at spændingen kun er blevet skruet op siden det oprindelige spil. Alan Wake er tilbage, tilsyneladende fanget i "Dark Place".

Denne gang er Wake dog ikke alene. Han får selskab af en ny spilbar karakter, Saga Anderson, der slutter sig til Alan på hans mission. Hvis traileren er noget at gå efter, kan vi forvente masser af atmosfærisk horror, når Alan Wake 2 kommer på markedet den 17. oktober.

ANNONCE
Alan Wake 2 - Reveal

6. Officiel præsentation af Dragon's Dogma 2

Capcom har endelig løftet sløret for Dragon's Dogma 2 ved PlayStation Showcase. Den ventede efterfølger til det originale Dragon's Dogma blev fremvist med en ny trailer, der præsenterede en myriade af monstre, inklusive en kolossal drage. Det markerer det første nye hovedspil i Dragon's Dogma-serien i over et årti. Der er endnu ikke fastlagt en udgivelsesdato.

ANNONCE
Dragon's Dogma 2

7. Bungie annoncerer nyt Marathon-spil

De prisbelønnede udviklere Bungie, mest kendt for deres arbejde på Halo og Destiny, tog os tilbage til deres rødder med annonceringen af et nyt spil i Marathon-serien. Det originale Marathon var en banebrydende førstepersonsskydespil, som oprindeligt blev udgivet på Mac i 1992.

Det er uklart, hvad vi kan forvente af dette nye Marathon-spil. Er det en genindspilning af det originale spil, en direkte efterfølger, eller noget helt nyt? Uanset hvad, har Bungie en solid track record med hensyn til kvalitets førstepersonsskydespil, så forventningerne er høje. De er kendt for at skabe dybe og sammenhængende universer, så det bliver interessant at se, hvordan de genopliver denne tidlige serie. Bungie har endnu ikke annonceret nogen udgivelsesdato, så vi må vente i spænding på flere detaljer.

ANNONCE

8. Fairgame$ fra Haven Studio afsløret

Jade Raymond's Haven Studio løftede sløret for deres nye spil, Fairgame$, en konkurrencedygtig heist-oplevelse, der handler om at røve de ultra-rige.

Fairgame$

9. The Talos Principle 2: Filosofi møder gådefulde puslespil

Elskede du det originale The Talos Principle? Så hold fast, for efterfølgeren er lige rundt om hjørnet! Croteam har annonceret, at The Talos Principle 2 rammer hylderne senere i år til PS5, Xbox Series X|S, og PC.

Det første Talos Principle var kendt for sin smarte kombination af dyb filosofisk fortælling og udfordrende puslespil. Spillet blev rost for sin unikke tilgang til puslespilgenren, hvor spilleren blev udfordret både intellektuelt og kreativt. Med sin række af indviklede gåder sat i en virtuel verden fyldt med gamle ruiner og avanceret teknologi, leverede det en oplevelse, der fik mange spillere til at tænke dybt over emner som bevidsthed, fri vilje og menneskehedens natur.

Hvad angår efterfølgeren, har detaljerne været få. Men hvis det er noget i nærheden af sin forgænger, kan vi forvente et puslespilspil, der virkelig får os til at tænke. Hvad vil Croteam byde på denne gang? Vil vi se et nyt sæt gåder, der skubber grænserne for, hvad vi kan forvente af genren? Vil de filosofiske overvejelser blive endnu dybere?

Hvis du er en fan af det originale spil, eller hvis du bare elsker tankevækkende puslespil, vil du helt sikkert have The Talos Principle 2 på din radar.

ANNONCE

10. Ghostrunner 2 kommer i 2023

Ghostrunner 2, en efterfølger til One More Level's action platformer, blev afsløret. Den nye gameplaypræsentation fremhævede bil-kamp, med spillere, der drøner afsted på en motorcykel med høj hastighed. Spillet er sat til udgivelse i 2023.

ANNONCE
Ghostrunner 2
Del

Seneste nyt