Connery

Her er Danmarks første EM 2020-vinder

Viaplay streamer alle 51 EM-kampe

Vi har allerede fundet den første vinder, når EM i fodbold, EURO 2020, skydes i gang 12. juni. 

Med en gennemgående rettighedspakke, kan streamingtjenesten Viaplay nemlig prale af, at kunne vise ALLE de 51 kampe fra EM slutrunden i år. 

Nordic Entertainment Group, der står bag både Viaplay og TV3's kanaler, har netop rullet deres storstilede plan for slutrunden ud, og de går all in. 

TV-rettighederne for årets helt store sportsbegivenhed for fodboldfans, deles af NENT og Danmarks Radio, med henholdsvis 29 af kampene på TV3's kanaler og 22 af kampene på DR's kanaler - men når det kommer til online streaming, sidder NENT-streamingtjenesten Viaplay på alle kampene. 

Det er rart at have med in mente, hvis man er blandt den voksende gruppe af fremtidsskuende individer, der har klippet det traditionelle TV-signal for good. 

Se også: Hvor, hvornår og hvilke kanaler vises EM-kampene på

ANNONCE
NENT holdet - Her er Danmarks første EM 2020-vinder NENT holdet

Heftigt eksperthold

Hos NENT tager man ikke let på opgaven, og man har forsøgt at bygge et meget dækkende og imponerende hold, til dækningen. 

Det betyder blandt andet, et eksperthold bestående af Michael Laudrup, Jan Mølby, Preben Elkjær, Pernille Harder, Per Frimann, Marting Jørgensen, Stig Tøfting, Morten Wieghorst og Peter Kjær. 

Man sætter gang i ikke mindre end tre studier under slutrunden - hovedstudiet bliver placeret midt i den officielle EURO 2020-fanzone på Ofielia Beach i København - her bliver Peter Grønborg dast vært. 

Herudover har TV3 Sport indviet et nyt virtuelt studie, der kommer til at dække både kampe og andet dagligt EM-indhold under turneringen, med Signe Vadgaard som vært. 

Sideløbende følger NENT det danske landshold, både før og under slutrunden, med et produktionshold i Helsingør, der både følger træninger og pressemøder, her med Camilla Martin som vært. 

Kommentatorer i feltet

Ude i Europa bliver det kommentatorer og reportere med erfaring fra de største kampe i international- og dansk fodbold, der bringer stemningen hjem til danskerne fra 12 EM-byer.

Carsten Werge, Niels Christian Frederiksen og Jonas Schwartz bliver det rejsende hold af kommentatorer, mens Luna Christofi, Jon Pagh og Helle Smidstrup rapporterer hjem fra henholdsvis Sydeuropa, det centrale Europa og de britiske øer.

”Vi har lavet et setup, der både anerkender, at dette bliver kæmpe stort i Danmark og København, men som samtidig rækker ud til hele kontinentet. Vi glæder os til at være en del af den danske fest i København, men det betyder også enormt meget for os at have vores topkommentatorer på plads rundt i hele Europa og at have dygtige reportere til helt tæt at følge og videreformidle de store historier om eksempelvis Spanien, Sverige, England og de danske modstandere fra Belgien,” siger Kim Mikkelsen, NENT Group Head of Sports.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce