Connery

Her er Call of Dutys vildeste liveaction-trailers gennem tiden

Husker du Robert Downey Jr.'s optræden i Call of Duty?

Nuketown, Terminal eller Overgrown. Campaign eller online kaos i Warzone.

Hvad end der tirrer din triggerfinger.

Det kommende Call of Duty 2 remake, har netop udgivet en ny liveaction trailer, for første gang i 3 år. Squad up, som du kan se her, er proppet med kendte personer og har allerede trukket seks millioner views på Youtube.

Det er ikke hvert Call of Duty der har været lige godt modtaget hos fanbasen, hvad enten du har siddet og ventet på spillene, eller været utilfreds med det aktuelle spils indhold.

På trods af dette har mange af os brugt utallige timer i de mange Call of Duty spil, som Activision har bragt os igennem tiden. 

I 2010 begyndte Activision at inddrage de, på tidspunktet, største stjerner i deres live action promotion videoer - og disse har ligesom spillene været svingende i fanreception.

Her er listen med alle Call of Duty liveactions, så gear up, og tag et trip down memory lane!

ANNONCE
2010 Call of duty: Black Ops

2010 Call of duty: Black Ops - There’s a soldier in all of us

 

I 2010 havde Call of Duty - Franchiset allerede eksisteret i 7 år. Og var på tidspunktet et af de mest populære fps spilserier i verden. Det betød at man havde råd til at sende ekstreme mængder penge efter kendisser og liveaction trailers. 

Den kronisk vindende Kobe Bryant skød lige så skarpt i denne Call of Duty liveaction, som han gjorde på basketballbanen. Talkshow-host Jimmy Kimmel så ikke lige så overbevisende ud, da han krøb ud af sit skjul og affyrede sin RPG med "proud noob" spraymalet på siden.

Andre stjerner medvirker også i dette sjove, action-prægede kaos. Men fælles for dem alle er at de er sig selv, og at de er Call of Duty soldater. - There's a soldier in all of us. 

ANNONCE
2011 Call of duty: Modern Warfare 3

2011 Call of duty: Modern Warfare 3 - Vet and N00b

Terminator-badass Sam Worthington og Jonah Hill, som på dette tidspunkt havde godt gang i karrieren, på baggrund af 2007 - drengerøvsklassikeren Superbad, ses i Call of Duty's 2. liveaction-trailer  i de klassiske roller som "Vet og N00b".

Med andre ord dig og din noob af en kammerat.

Sammen skal de tackle de udfordringer, som MW3 byder på, og mens Sam Worthington går meget proffessionelt til værks, ser man hvordan Jonah Hill på komisk vis smider om sig med granater, sprayer løs på hvad end der bevæger sig, og jokker på claymores.

På mystisk vis ender det med at virke, og den overmodige noob tager styringen, og viser vet’en hvordan det skal gøres. The ultimate team!

ANNONCE
2012 Call of duty: Black Ops 2

2012 Call of duty: Black Ops 2 - Surprise

Allerede i 2011 havde Call of Duty sat barren højt, med et par højt profilerede skuespillere – men 2012 er muligvis peakpunktet for live-action indsatsen. Her havde man nemlig booket stjerneinstruktøren Guy Ritchie ind til produktionen. I årene forinden havde Ritchie for alvor slået igennem i Hollywood, med de populære Sherlock Holmes-film, film der havde Robert Downey Jr. I hovedrollen.

Og netop Downey Jr. Aka Iron Man, medvirker i live-action traileren ”Surprise”. Samme år blev det også tydeligt at influencere begyndte at fylde mere hos Acitivsion – som også inviterede de dengang mega populære youtubere Ijustine og FPSRussia med i videoen.

Bedst som karaktererne tror de har overtaget og kan dræbe fjenden, kommer der en ny ”surprise” og one-upper dem, men større, vildere våben.

”Guess who brought a jet to a gunfight” -RDJR

ANNONCE
2013 Call of Duty: Ghosts

2013 Call of Duty: Ghosts - Epic Night out

I live-action traileren til Call of Duty: Ghosts, går man mere “back to basics”.

Her er hovedfokus på et klassisk squad – fire gutter, der har en vild ‘night out’ i Call of Duty universets version af Las Vegas. Eksplosiv kaos sat til de klassiske toner af Frank Sinatra – it works!

Det helt store celebrity-trækplaster i denne video er selvfølgelig Megan Fox, der i 2013 stadig stod som et klart stjerneskud, efter hendes store breakout-optræden i Transformers.

ANNONCE
2014 Call of duty: Advanced warfare

2014 Call of duty: Advanced warfare - Discover your power

I 2014 rammer Call of Duty et helt nyt teknologisk niveau – at spillet, Advanced Warfare i sig selv er sat i en nær fremtidig setting, og måske ikke tiltalte alle spillere er en ting – men traileren er noget helt andet. Her får man serveret måske den mest ekstravagante og vanvittige kombination af live-action og special effects, som man på daværende tidspunkt havde set i en live-action trailer fra Call of Duty.

Traileren omfavner også mere komiske aspekter i gamet: Undervejs mister vores hovedperson fokus fra ’missionen’ for at dagdrømme om 2014’s it-girl: Emily Ratajkowski.

ANNONCE
2015-Bonus: Randall Higgins: Killcameraman

2015 bonus trailer ved “Havoc” expansion - Randall Higgins: Killcameraman

Et sjovt take på hvordan Kill cams bliver optaget.

Det spiller (selvfølgelig) på at spiloplevelsen er så virkelig, at der MÅ være en kameramand med til at optage killcams, mens du nakker dine fjender. Et til tider vanskeligt job. Killcameraman bliver virkeliggjort af den amerikanske komiker/skuespiller Rob Huebel – en skuespiller man ikke rigtig kender fra noget specifikt, af typen ”Hvor fanden er det nu, at jeg har set ham før?”.

Over the top – men underholdende?

ANNONCE
2015 Call of Duty: Black Ops 3

2015 Call of Duty: Black Ops 3 - Seize glory

Her har vi en halvbuttet average Joe ved navn Kevin; den vildeste kriger I Call of Duty universet.

Mens man ser hvordan han udsletter alle fjender, bliver han hypet op af Michael B. Jordan. Det ser ud som om Kevin er uovervindelig, indtil han efter at have smadret de ondeste fjender, bliver nakket af Cara Delevigne outta nowhere. Man er kun den bedste til man møder en der er bedre.

Seize Glory: Det er i hvert fald Call of Dutys budskab under Black Ops 3-perioden.

ANNONCE
2016 Call of Duty: Infinite warfare

2016 Call of Duty: Infinite warfare

I 2016 var der en konsensus om at det var et rigtigt lorteår, og man ser nogle af de trælse ting som foregik den gang (Vi skal hilse fra fremtiden og sige, at corona-årene topper 2016!)

Derfor beslutter Michael Phelps og Danny Mcbride at tage til rummet i stedet, med Infinite Warfare. Danny McBride agerer det komiske sidekick til OL-svømmer Michael Phelps.

Videoen blev efterfølgende fjernet fra officielle kanaler – hvorfor, har vi ingen anelse om.

ANNONCE
2017 Call of Duty: WWII

2017 Call of Duty: WWII - Reassemble!

WWII er back to basics for Call of Duty franchiset, og efter flere runder med meget fremtidsorienteret krigsspil, var der store ønsker fra spillerbasen, om at vende tilbage til rødderne.

Call of duty franchiset startede med omdrejningspunkt i 2. verdenskrig, og med WWII vendte det tilbage. Et hold venner, som er blevet voksne, samler holdet for at genleve de gode gamle dage: Boys are back in town.

ANNONCE
2018 Call of Duty: Black ops 4

2018 Call of Duty: Black ops 4 - The replacer did it

 I 2018 dukkede The Replacer (Peter Stormare) op i live-action form.

The Replacer er en karakter, som har medvirket i flere promotions i spiluniverset. I denne har han blandt andet ’replaced’ præsidenten i det hvide hus og britiske politikere. Han påtager sig skylden for Brexit, skylden for at Oscars ikke have nogen vært, og skylden for at en ko blev kæmpestor. Dette fordi alle havde travlt med at spille Call of Duty, så han var nødt til at overtage deres jobs. Smart funktion.

ANNONCE
Del

Seneste nyt