Connery

Her er Bang & Olufsens bud på et gamerheadset

Beoplay Portal er udviklet 'til den kvalitetsbevidste gamer'

B&O annoncerede for nogen tid tilbage, at de arbejdede på et produkt til gamere - og nu er det officielt, Beoplay Portal lander i butikkerne i slutningen af april 2021.

De gamerfikserede hovedtelefoner ligner ved første øjekast et par mere regulære headphones, med B&O's genkendelige design, men man har arbejdet en del med at gøre produktet gamervenligt.

ANNONCE
Her er Bang & Olufsens bud på et gamerheadset

Beoplay Portal er blandt andet understøttet af Dolby Atmos med virtuel surround, og der er blevet udviklet en dedikeret Xbox Wireless protokol til trådløs lyd med minimalt lag for Xbox-gamere. 

B&O har valgt ikke at udstyre headsettet med en fysisk mikrofon-arm, men forklarer, at de i stedet har udstyret de nye headphones med "virtuel" boom-arm, de indbyggede mikrofoner sørger selv for at positionere og isolere lyden, så der skulle blive et krystalklart lydsignal til voice-chatten. 

Beoplay Portal er desuden udstyret med specialdesignede 40 mm højttalerenheder med neodym-magneter, de er indbygget ANC - og headsettet er kompatibelt på tværs af enheder - tilgængelig via enten Bluetooth 5.1 med AptX eller USB-C kabel.

Beoplay Portal får en vejledende pris på 3.749 kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt