Connery

Her er alt du bør vide om Conor McGregors comeback i UFC i januar 2020

Det går ned d. 18. januar!

UFC 246 er lige på trapperne og foruden en række solide, nye og velkendte ansigter på gamecardet, så er det uden tvivl Conor McGregors comeback, som trækker de flestes opmærksomhed.

Vi snakker The Notorious Conor McGregor, som efter en række uheldige episoder med hærværk, trusler, bus-smadringer og diverse skandaler i privaten, nu er vendt tilbage til oktagonen.

ANNONCE

Hvem skal møde McGregor?

Donald “Cowboy” Cerrone, en spirende MMA-fighter, som pt. er på 5. pladsen over toplisten af UFC-letvægtskæmpere. Han har blandt andet rekorden for flest knockouts i UFC og flest sejre i UFC.

Er McGregor tilbage i topform?

Det er det største spørgsmål og desuden også det spørgsmål, der er sværest at besvare. Med tanke på, at han meldte sig pensioneret fra MMA efter at have tabt letvægtsbæltet i 2018 til Nurmagomedov, tabet til Floyd Mayweather i en boksekamp og sin sidegesjæft med whisky - så kunne man håbe på, at lidt downtime og selvrefleksion fik ham rettet til igen og gjort ham som det frygtindgydende selvtillidsmonster, vi tidligere har set.

Selv siger han og hans coach John Kavanagh, at McGregor er godt tilpas, fokuseret og i topform.

Vi krydser fingre.

Vis dette opslag på Instagram

Who the fook is that guy?

Et opslag delt af Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) den

ANNONCE

Hvad er der på spil?

UFC 246 byder ikke på nogen titler for hverken McGregor eller Cerrone - men McGregors navn er alligevel så stort, at der er meget på spil, og selve kampen bliver med 5 runder, som vi normalt forbinder med titelkampe.

McGregor har tidligere slået pay-per-view-rekorder med kampene mod Nate Diaz i 2016.

Overordnet set er guleroden, at han genvinder sin respekt fra sine fans og viser sig som den sportsmand, han tidligere har været.

Rent karrieremæssigt vil McGregor med en sejr kunne kalde efter en titelkamp efterfølgende - som enten kunne være en rematch mod Khabib eller måske en BMF-titelkamp mod Masvidal i deres fight week i juli.

ANNONCE

Hvor kan jeg se kampen?

Kampen bliver tilgængelig på Viaplay som pay-per-view-ordning, hvor du giver 499 kroner for at se kampen.

Kampen finder sted d. 18. januar - mere præcist natten mellem d. 18. og 19. januar.

Vis dette opslag på Instagram

The Dublin Tiger! @augustmcgregor #NewAM

Et opslag delt af Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) den

ANNONCE

Fang et par gyldne øjeblikke fra både McGregor og Cerrone herunder:

Del

Seneste nyt