Connery

Her er alle Samsungs afsløringer - Fra Note20-serien til smartwatches og ny foldable

Inklusive danske priser

Samsung har nu præsenteret deres nyeste lineup af produkter, heriblandt de seneste smartphones i Note-serien og et nyt smartwatch. 
Modsat tidligere Unpacked-events, blev eventet afholdt direkte fra Sydkorea, som et livestreamet show. 

Fælles for de nye produkter, var den overliggende bemærkning, at det var blandt de kraftigste fra Samsung nogensinde - sådan lød det fra Samsungs CEO DJ Koh, der afslutningsvist bemærkede "I'm an engineer - so trust me."

Samsung Note 20-serien

Samsung introducerede to smartphones i deres Note 20-serie, Galaxy Note 20 på 6.7" og den større og kraftigere Galaxy Note 20 Ultra, på 6.9".
Begge smartphones er udstyret med Samsungs egen Exynos 990 chipset, som også benyttes på forårets S20-lineup.

ANNONCE
Samsung Galaxy Note20 - Her er alle Samsungs afsløringer - Fra Note20-serien til smartwatches og ny foldable Samsung Galaxy Note20

Galaxy Note20 er udstyret med et 10MP holepunch kamera på fronten og et triple-kamera på bagsiden - de tre kameraer dækker over vidvinkel på 12MP, en ultravidvinkel på 12MP og en telelinse på 64MP med 3x zoom. 

Denne smartphone er ikke en lille en - men mindre end Ultra-storebror; den klokker ind på 192 gram. 
Udstyret med 8GB RAM, 256GB lagerplads og et batteri på 4300 mAh, er den en ganske habil smartphone. Men hvis du skal have det vildeste af det bedste, er det Note20 Ultra, du skal kigge på.

ANNONCE
Samsung Galaxy Note20 Ultra - Her er alle Samsungs afsløringer - Fra Note20-serien til smartwatches og ny foldable Samsung Galaxy Note20 Ultra

Samsung Galaxy Note20 Ultra har fået lidt mere gas på specifikationerne. 
Nævnværdigt er det, at denne model med 6.9" skærm, har en opdateringsfrekvens på 120 Hz, med WQHD+ edge skærm - Edge-formatet fås ikke på lillebror. 

På kamerafronten følger Note20 Ultra trop med S20 Ultra, og leverer videooptagelse i op til 8K opløsning - eller 120 fps. 
Her er det samme 10 MP kamera på fronten, mens de tre kameraer på bagsiden leverer en vidvinkellinse på 108 MP, en telelinse på 12 MP og en ultravidvinkel på 10 MP. 

Modellen kommer i to varianter - enten 8GB RAM + 256GB lager eller 12GB RAM med 512GB lagerplads - og når man endelig er oppe i den model, kan man vel lige så godt gå planken helt ud.

Batteriet byder på 4500 mAh - en anelse mere end Note20 - der dog må formodes at give en nogenlunde lignende strømprofil, da den mere avancerede skærm, formentlig trækker lidt ekstra på batteriet. 


Der er også forskel i materialerne på de to smartphones - mens Ultra-modellen gør brug af det for mange, mere eksklusive materiale; glas, på bagsiden, kører den ordinære Note20 med et, forstærket polykarbonat, altså et stærkt plastikmateriale - hvilket måske gør den lille Note20 en smule mere modstandsdygtig overfør slag og stød. Begge modeller er i øvrigt vand- og støvtætte med IP68 certificering.

Den gennemdefinerende fællesfaktor for Note-serien har altid været - og er fortsat Samsungs stylus, der er døbt S-Pen
Pennen, der gør sig rigtig godt som afstresningsmidlet der kan erstatte din gammeldags kuglepen, er dog mere end det. 
Den seneste verison har alle de tidligere features, og kan også stadig benyttes som en remote. Den nye model gør brug af onboard-AI, til at gøre pennen endnu hurtigere til at samle op på signalet mellem pen og smartphone - desuden vil skærmen med den nye 120Hz opdateringshastighed betyde, at pennens bevægelser på smartphonedisplayet kommer til at fremstå endnu mere flydende. 

Prsier Galaxy Note20-serien:

 • Galaxy Note20: 256GB: 8299 DKK
 • Galaxy Note20 Ultra 256GB: 10199 DKK
 • Galaxy Note20 Ultra 512GB: 10899 DKK
 • Farver: Bronze, Mint og Silver
ANNONCE
Her er alle Samsungs afsløringer - Fra Note20-serien til smartwatches og ny foldable

Samsung Galaxy Tab S7

Samsung introducerede også en ny tablet - eller faktisk to Tab S7 og Tab S7+. 
Samsungs nye tablet vil rigtig gerne opfylde flere behov. 

Tab S7 er 11" stor, mens Tab S7+ er 12.4" - og begge tablets er udstyret med 120Hz displays. 

Tab S7+ er tilmed den tyndeste tablet i sin størrelsesklasse. Blandt de fremhævede features, ville Samsung gerne fortælle, at det nu er muligt at have tre apps kørende i samme vinduesvisning på den nye tablet. 

På tilbehørsiden har samsung parret Tab S7+ med et nyt keyboard, med seperate keys og et større touchpad som understøtter multitouch. 

Priser Tab S7-serien:

 • Tab S7 wifi 5999 DKK
 • Tab S7 LTE 6799 DKK
 • Tab S7+ wifi 7499 DKK
 • Tab S7+ 5G 9499 DK
ANNONCE
Galaxy Buds Live - Her er alle Samsungs afsløringer - Fra Note20-serien til smartwatches og ny foldable Galaxy Buds Live

Samsung Galaxy Buds Live

Det er også tid til et sæt nye true wireless earbuds - og denne gang har de fået tilnavnet Live. Designet er en afstikker fra de tidligere modeller, med et design der minder om en bønne. Ja, en bønne. 

Det nye design skulle give en væsentlig bedre komfort end tidligere designs.

Buds Live giver op til 6 timers batteri på en opladning - og yderligere charges, der giver en samlet on-the-go spilletid på 21 timer - lyder det fra Samsung. 

Derudover aktiv støjreducering, og selvfølgelig AKG-tunede højttalerenheder. 

Galaxy Buds Live får en vejledende salgspris på 1399 kroner. 

ANNONCE
Galaxy Watch3 - Her er alle Samsungs afsløringer - Fra Note20-serien til smartwatches og ny foldable Galaxy Watch3

Samsung Galaxy Watch 3

Der itereres fortsat på samsungs primære smartwatch, og nu er 3. generation på plads. 
Samsung har endnu en gang indkorporeret deres roterende urskive - og denne gang er det blevet lettere og mindre - altså bortset fra displayet, som er vokset. 
Det nye Watch3 kommer i to størrelser: 41mm og 45 mm - og den lækreste variant er et 45mm ur i titanium. 

Samsung tilbyder over 80.000 forskellige urskiver til det nye ur.

Priser Galaxy Watch3:

 • 41mm 3599 DKK
 • 45mm 3799 DKK
ANNONCE
Galaxy Z Fold2 - Her er alle Samsungs afsløringer - Fra Note20-serien til smartwatches og ny foldable Galaxy Z Fold2

Ny version af Galaxy Z Fold

Akkurat som Samsung Galaxy Z Flip (Der blev annonceret i sidste uge), har Samsungs første foldbare smartphone; Galaxy Fold, også fået en opgradering. 

Samsung Galaxy Z Fold2 er blevet opgraderet på skærmfronten - og den nye frontskærm måler nu 6.2" (Mod 4.6" på første model) og den foldbare skærm har fået et lille nøk op med en 7.6" Infinity-O skærm.

Den nye foldbare forbedrer designet i høj grad. Z Fold2 er tyndere end forgængeren, og kameraerne er ikke dækket ind af samme store ramme, der fyldte på den første model. Skærmen benytter også 120 Hz opdateringshastighed og Samsung meddeler at konstruktionen er blevet forbedret over hele linjen. Det samme gælder hængslet. 

Batteriet er på 4500 mAh - og denne gang benyttes samme-high end chipset, som i de øvrige topmodeller. 

Samsung går mere i dybden med Galaxy Z Fold2 den 1. september 2020

ANNONCE
Del

Seneste nyt