Connery

Her er 19.000 kroners foldbar smartphone

Huawei Mate Xs kommer til Danmark

På trods af et totalt forbud mod at benytte Google-produkter på fremtidige Huawei-devices; et resultat af USAs restriktioner mod den kinesiske virksomhed, er Huawei endnu en gang på banen med nye produkter til Danmark. 

Huawei har netop præsenteret den nye version af deres foldbare smartphone Huawei Mate Xs, en foldbar smartphone der tager den tvivlsomme pris som det dyreste i sin klasse. 

Huawei er et udfordret brand. Det er ikke fordi der er noget galt med deres hardware, der over de seneste år er blevet bedre med lynets hast - til et punkt hvor de i starten af 2019 havde overhalet alle konkurrenterne. Men så nlev der lukket i for Googles version af Android - og de tilhørende services, som Gmail, Google Calendar, Google Play osv. 

Problem? Ja, hvis du spørger os. 

Huawei selv børster støvet af sig, og fortsætter ufortrødent med deres egen version af Android: HMS (Huawei Mobile Services). 

”Da vi lancerede forgængeren til Mate Xs overskred vi alle standarder for, hvad man kan med en smartphone. Det spor fortsætter vi ud ad med vores nye foldbare smartphone Mate Xs, som udover at være en særdeles kraftfuld smartphone også er den hurtigste 5G-smartphone i sin klasse. Det er en smartphone, der sprænger rammerne for, hvad man kan forvente sig af en smartphone og hvad der kan lade sig gøre med teknologi i dag,” siger Lin Yin, der er direktør for Huawei Consumer Business Group Danmark. 

ANNONCE
Her er 19.000 kroners foldbar smartphone

Interessant device

Den foldbare Huawei Mate Xs er udstyret med en 8" stor foldbar skærm, der når den er sammenfoldet opererer med en størrelse på 6.6". 

Huawei har udstyret smartphonen med et Leica Quad-kamerasystem, bestående af et hovedobjektiv på 40 megapixel, 16 megapixel ultra vidvinkel, 8 megapixel teleobjektiv og et '3D Depth Sensing kamera' = Time-of-flight objektiv. Setuppet kan blandt andet prale af gode billeder i mørke miljøer og 30x hybridzoom. 

Den øvrige del af hardwaren spiller også op til markedet. Smartphonen bæres af Huaweis mest avancerede chipset et Kirin 990 5G, der har octa-core processor, en 16-core grafikchip og 5G antenner. 

Desuden et batteri med 4500 mAh og den ultrahurtige 55 Watts Huawei SuperCharge opladning.

Mate Xs mangler bare den velkendte Google Android-platform, som brugerne er bekendte med - og tilbyder i stedet Huaweis egen versionering, der blandt andet begrænser brugeren til Huaweis app-platform: Huawei App-Gallery. 

Huaweis Mate Xs kommer til Danmark i slutningen af marts og kan købes i Power.  Vejledende udsalgspris er 18.999,- kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce