Connery

Henry Cavills næste projekt er en Warhammer 40.000 filmatisering

Cavill er spillet på banen i endnu et nørde-franchise

Henry Cavill har trukket en del overskrifter over de seneste måneder, en periode der må have været en pæn rutschebanetur for skuespilleren. 

Først blev det annonceret, at Cavill ikke ville genoptage sin rolle som The Witcher i netflix-hittets fjerde sæson. 

Den nyhed ramte cirka samtidig med, at Cavill dukkede op som en levende Superman-teaser i DC-filmen Black Adam. Et slags løfte om, at hans Superman-karakter var på vej tilbage til det store lærrede. 

ANNONCE

Den 14. december rykkede James Gunn dog tæppet væk under både Cavill og Superman-fans, da det blev officielt at Superman nu skal rebootes, og at Cavill ikke kommer til at genoptage sin rolle som Superman. 

ANNONCE

Det efterlader nu Cavill uden adgang til hans to absolut største roller. 

Det tyder nu på, at Amazon har udnyttet det vakuum, for det forlyder nemlig, at Henry Cavill nu skal være frontmand på en filmatisering af Games Workshop-franchisets tabletop-spil Warhammer 40.000. 

Det nye træk for Cavill blev afsløret af The Hollywood Reporter, der fortæller at Amazon er midt i processen om at erhverve sig rettighederne til Warhammer 40.000, og at Cavill står i første række til både hovedrollen og en tjans som executive producer. 

Henry Cavill, der er selverklæret nørd har tidligere fortalt, at han ikke blot nyder at spille PC og konsoller - men at han også er glad for at fordrive tiden, med netop at male de små minifigurerer fra Games Workshops Warhammer-spil. Cavill har nu selv bekræftet, at Warhammer 40.000 er planen. Et oplagt træk?

ANNONCE
Del

Seneste nyt