Connery

Hej sprut!

For fanden hvor er verden smuk - set igennem en flaske champagne!

Mmm, sprut. Min ven.
Hej sprut!
Jeg ved godt, at I har fået noget af historien i Champens fortælling fra FHM Skattejagtsfest. Jeg vil dog berette fra festen set i gennem et hel specielt sæt briller - bundene af en champagneflaske!

Jo, jeg ved det godt, men helt ærligt der er sgu noget utrolig charmerende over mig, når jeg er selskabelig overrislet. Jeg havde fornøjelsen af at være til FHM skattejagtfest, og sikke en fest det var. Nok ikke for de andre tilstedeværende, men for Chradser og jeg var det en ganske fantastisk fest.
 
Vi ankom med friske, nylaminerede vipkort og et drengerøvssmil trukket rundt i skærmen med en sådan kraft, at jeg næsten ikke kan stave til det. Vi blev mødt af et styks dørmand/mere-hår-end-hjerne vagt, som sagde: 'Hej drenge, aldersgrænsen herinde er 18 år, så jeg skal lige se noget ID'. Jeg svarede elegant, som jeg er, med en optimistisk latter og gik videre, men det viste sig, at den gode mand mente det, han sagde. Jeg holder mig godt med mine 25 år, det er hermed slået fast!
 
Men ind kom vi, fik fine røde turpaslignende armbånd, 4 drinksbilletter hver og et smil fra aftenens første utrolig søde unge dame. Park så godt ud den aften. Stedet var stylet op som en luder efter alle kunstens regler og havde måske også tabt sig lidt. Og så var der velkomstdrinks, det er jo altid en succes, på den der utrolig sløje måde. Hvorfor er det nu lige, at velkomstdrinks ikke kan være bare lidt indbydende. Dem, vi fik, smagte som om, at de havde været hældt op i flere dage, men vi kvalte da tre hver, så helt galt var det ikke. Bedst som vi var løbet tør for denne livets eliksir, kom der en venlig mand og sagde: 'hey, I er VIP, og loungen er klar nu'. Hupti wupti, som Nik og Jay ville have sagt det, og så sad vi med gratis champagne og nød livet.
 
Nu er Kongerne af Connery generelt ikke til pænt brug, og det var vi bestemt heller ikke denne aften. Højtråbende og begejstrede over at have fri champagne indenfor rækkevidde, gik vi i gang med at bedømme aftenens deltagere. Chradser markerede sig specielt med en gribende beretning om, hvordan, han efter 10 afvisninger fra aftenens finalister, ville folde FHM-bladet sammen og tage hjem og strafonanere udover det. Denne sandheds odyssé vakte stor begejstring ved bordet, men det var ligesom om, at resten af lokalet kunne have fundet det sjovere. Uforståeligt!
ANNONCE
Hej sprut!
Champen havde længe underholdt med, hvordan at han havde to assistenter med, og at de skulle hoppe og springe, men status efter en aften i champagnens tegn må være Rene 0 - Mads og Christian 8.
 
Efter fire flaske champagner begyndte vi at råbe vores primalskrig ud i natten. Det kan godt være, de andre tilstedeværende ikke syntes, vi var fantastiske, men vores 'vis mig fissen' blev hurtigt en succes. I hvert fald render hele crewet fra første sæson af Paradise Hotel rundt og siger: "vis mig fissen, vis mig den". Drengene syntes det var fantastisk, pigerne var mindre begejstrede.
 
Alt i alt var det gennemført fantastisk aften. Jeg skal ærligt erkende, at jeg ikke nærer den fjerneste bekymring for hvem, der egentlig vandt. Men et godt bud er, at hende der vandt, havde fornuftige kasser en stram røv og et lækkert smil. Jeg ved til gengæld at Kongerne af Connery endnu en gang var i centrum på en ufattelig uhensigtsmæssig måde. Præcis som vi bedst kan lide det.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce