Connery

HBO udgiver den officielle teaser trailer for The Last of Us

Se første live-action-klip fra PlayStation zombie-survival hit

HBO Original-dramaserien THE LAST OF US, baseret på det anmelderroste spil af samme navn, får premiere i 2023 på HBO Max.

THE LAST OF US historie finder sted tyve år efter, at civilisationen er blevet ødelagt. Joel, en hærdet overlevende, bliver hyret til at smugle Ellie, en 14-årig pige, ud af en undertrykkende karantænezone. Hvad der starter som en hurtig opgave, bliver snart en brutal, hjerteskærende rejse, da de begge skal krydse USA - afhængige af hinanden for at overleve.

Medvirkende: Pedro Pascal som Joel, Bella Ramsey som Ellie, Gabriel Luna som Tommy, Anna Torv som Tess, Nico Parker som Sarah, Murray Bartlett som Frank, Nick Offerman som Bill, Storm Reid som Riley, Merle Dandridge som Marlene, Jeffrey Pierce som Perry, Lamar Johnson som Henry, Keivonn Woodard som Sam, Graham Greene som Marlon, Elaine Miles som Florence og Ashley Johnson og Troy Baker.

The Last of US-serien er skrevet og executive produceret af Craig Mazin og Neil Druckmann. Serien er en co-produktion med Sony Pictures Television og er executive produceret af Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan og Rose Lam. PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint og Naughty Dog producerer.

ANNONCE
The Last of Us -Teaser Trailer
Del

Seneste nyt