Connery

HBO er klar med traileren til deres nye fantasy-serie: His Dark Materials

Kan James McAvoy samle op på Game of Thrones førertrøjen?

I dag er finaleafsnittet af Game of Thrones udkommet, og det betyder at HBO formentlig står til at miste en del af deres abonnenter - der primært var tilknyttet tjenesten på grund af den ene serie.

Derfor er det heller ikke underligt, at HBO i den grad har lagt sig i selen, for at komme igang med en nye fantasy-serie. 

Så ud over at fremvise traileren for den kommende sæson af Westworld, har streamingtjenesten også udsendt første trailer for deres næste fantasy-træk: His Dark Materials. 

His Dark Materials er, som Game of Thrones, en fantasy-serie der bygger på en bogserie af samme navn. Hollywood har tidligere forsøgt sig med denne fantasy-serie, uden det store held. I kølvandet på Ringenes Herre popularitet i midten af 00'erne, blev mange forskellige fantasy-værker afsøgt - og et af dem var 'His Dark Materials' - der affødte den episke film: Det Gyldne Kompas. Den film tankede dog i det amerikanske box-office, men nu giver HBO den et skud. 

I 'His Dark Materials'-serien ser vi intet mindre end to X-men tilknyttede skuespillere på rollelisten: James McAvoy, der blandt andet er kendt for at spille en ung Professor Charles Xavier, og Dafne Keen, der spillede X23/Laura i (Old Man) Logan-filmen. 

Første sæson af serien er på 16 afsnit, og den forventes at få premiere i løbet af 2019. 

ANNONCE
His Dark Materials - Trailer
Del

Seneste nyt

Annonce