Connery

HBO bygger Westworld i virkeligheden

Oplev byen Sweetwater på egen hånd

Hvis du som jeg dårligt nok kan vente på, at sæson 2 af Westworld udkommer d. 23. april, så er det snart muligt at få en forsmag på det vilde vesten igen, helt tæt på. 

Det kræver dog en flyvetur til Austin, Texas. 

HBO er nemlig i færd med at bygge en fysisk version af Westworld-universet, nærmere bestemt byen Sweetwater, som er den, man som gæst ankommer i via tog i selve serien. 

Det sker i anledning af den årlige filmfestival South by Southwest, hvor det fra d. 9 til d. 11. marts vil være muligt at udforske en genskabelse af Sweetwater på egen hånd. Heriblandt Mariposa Salonen og Hotel Coronado. 

Her vil skuespillere i rollen som hosts modtage tilskuerne på præcis samme måde som i serien. Der er dog tale om rigtige menneskelige skuespillere, så man skal ikke sætte næsen op efter at kunne agere lige så hæmningsløst som gæsterne i serien. 

Det vil i den genskabte Sweetwater være muligt, at interagere med skuespillerne, samt at lede efter potentielle spoilers i seriens landemærker. 

Det vides ikke, om skuespillerne på settet inkluderer hovedpersonerne i serien, men dem kan man ligeledes opleve til et panel under selve South by Southwest-filmfestivalen.

Oplevelsen varer efter sigende to timer, så man har ikke længe til at indleve sig i universet, men det er nok stadig de færreste fans, som ville ønske at gå glip af en sådan begivenhed.

Bestilling foregår som det angår i teaseren via hjemmesiden discoverwestworld.com, men man skal være hurtig på aftrækkeren, da op i mod halvdelen af billetterne blev revet væk på få timer. Man kan på Westworlds twitter følge med i, hvornår der igen åbnes op for billetsalg.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce