Connery

HBO afslører første danske serie: Kamikaze

Den første danske serie fra HBO

Kamikaze er navnet på den første danske serie, der bliver produceret til HBO Nordic af HBO Europe. Det har streamingtjenesten nu afsløret i en pressemeddelelse, hvor sløret for rollelisten samtidig løftes. 

Kamikaze er en stærk og underfundigt humoristisk ny dramaserie fra HBO Europe. Kernen i fortællingen er den 18-årige, fandenivoldske, hypnotisk charmerende hovedkarakter, Julie, og hendes eksistentielle kamp tilbage til livet efter at have mistet sine forældre og bror i et flystyrt i Rwanda. Hun er efterladt alene i et kæmpe palæ med to dyre biler i garagen og har i princippet alt det, andre kun drømmer om: ungdom, skønhed og penge – masser af penge. Tabet af hendes familie tvinger Julie til at genfinde meningen med livet, og hun begiver sig ud på en turbulent genopdagelsesrejse, der fører hende fra hjemlandet, Danmark, til alle hjørner af verden.

I den bærende rolle som Julie ses det unge skuespiltalent, Marie Reuther, der med Kamikaze får sin første store hovedrolle. Til næste år kan hun også ses i opsætningen af Farlige forbindelser på Det Kongelige Teater. Marie har tidligere i år færdiggjort sin uddannelse fra Den Danske Scenekunstskole.

Foruden Marie Reuther medvirker blandt andre den garvede, danske skuespillerinde, Charlotte Munck (Anna Pihl, Krigen, Efterforskningen) i rollen som Julies mor; Astrid, en af Sveriges mest populære skuespillere, Johan Rheborg (Solsidan,Partisan, En komikers uppväxt ) som Julies far; Thomas, Mads Reuther (De forbandende år) som Julies bror; Tom, russiske Aleksandr Kuznetsov (Great Poetry) som familiens håndværker; Krysztof, samt Carla Philip Røder (Kød og Blod), Vidhi Kastebo (Iqbal & den indiske juvel) og Casper Kjær Jensen (Skyggen i mit øje) som Julies venner, Constance, Sofia og Micke. Komiker og skuespiller, Anders Matthesen, indtager rollen som Julies psykolog, Psyko-Bo.

Serien Kamikaze får premiere i løbet af 2021

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce