Connery

Haywire

Der er dømt spænding fra start til slut i Haywire

5 ud af 6 stjerner
Mød Mallory Kane (Gina Carano). Hun er ung, smuk, sexet, charmerende og så kan hun slå dig ihjel på 0,5 sekunder. Mallory er nemlig en tidligere Black ops. marinesoldat, der nu tjener sine penge på div. special undercover opgaver, som hun bliver sendt ud på af et privat bureau, der ledes af Mallory's tidligere kæreste Kenneth (Ewan McGregor).

Under en mission i Barcelona skal hun, sammen med kollegaen Aaron (Channing Tatum) befri politikeren Jiang (Anthony Brandon Wong), der holdes til fange af en narkobaron.

Da missionen er veloverstået bekender Mallory sig til Aaron i en intim stund og fortæller, at dette var hendes sidste mission. Men Mallory bliver tvunget til at tage én sidste mission, der går ud på, at hun skal ledsage den britiske MI6 agent Paul (Michael Fassbender) ved en forretningsmiddag i Dublin.

Hvad Mallory imidlertid ikke ved er, at hun er målet for missionen og så begynder en drabelig kamp for overlevelse og jagten på sandheden om, hvem det er, der ønsker Mallory likvideret.
ANNONCE
Nordisk Film - Haywire Nordisk Film
Haywire er som et langsomt, lidenskabeligt knald op ad væggen. Et af den slags, hvor nydelsen virkeligt trækkes ud og man mærker hver eneste stød og hvert et åndedræt.
Der findes ingen som Steven Soderbergh, der forstår at gøre sine film så lækre, at det føles som en halvanden times lang orgasme at se den.

Haywire er, som mange af Soderberghs andre film lavet lidt i en retro stil. Filmens univers minder på mange punkter om Bourne filmene og deres 70’er Euro-thriller stil. Således er der ikke der ingen kæmpe eksplosioner eller computer animerede effekter at finde nogen steder, til gengæld bliver der i den grad uddelt nogle øretæver undervejs, af filmens seje heltinde Mallory.
ANNONCE
Nordisk Film - Haywire Nordisk Film
Hun spilles af den forholdsvist ukendte Gina Carano som er Haywires helt store styrke. Hun er filmens alt overskyggende hovedrolleindehaver og Gina brænder virkelig igennem på lærredet med denne, hendes første rigtige filmrolle.

Ginas personlighed giver karakteren og filmen den realisme, som historien har brug for. Instruktøren Steven Soderbergh har udviklet manuskriptet specielt til hende, efter han så hende på tv. Gina er nemlig også en hårdtslående dame i virkeligheden. Hun var i en årrække den ubestridte mester i kampsporten Mixed Martial Arts og kickboxing i mellemvægts klassen.
ANNONCE
Nordisk Film - Haywire Nordisk Film
Som jeg sad i biografen kunne jeg ikke undgå at blev helt vildt tændt af Mallorys (og Ginas) skrøbelige femininitet kombineret med hendes utrolige råstyrke. Denne kombination gør nærmest kampscenerne til elskovs scener på en eller anden twistet måde og det er lige netop dét, der gør filmen så sexet, anderledes og seværdig. Indrømmet, jeg ville da gerne tage et par runder eller tre med Gina, men, hvordan er det liiige, at man får kontakt til hende?

Så var det, at jeg kom til at tænke på, at vi jo har vores helt egen Gina Carona ”kopi” her i Danmark. Nemlig modellen og taekwondoudøveren Lisa Lents! Så derfor, kære læsere, hvis der er nogen af jer, der kender den smukke Lisa, må i meget gerne fortælle hende, at jeg er klar på en date og en pudekamp med hende, anytime!
 
In the words of Marvin Gaye; Let’s Get it On!
ANNONCE
Drengerøvs faktor: 90%
 
Teknisk information:
Original titel: Haywire
USA, 2011
Instruktør: Steven Soderbergh
Medv.: Gina Carano, Ewan McGregor, Michael Fassbender, Channing Tatum, Antonio Banderas, Michael Douglas, Bill Paxton og Michael Angarano
Genre: Action/Thriller
Billedformat: 2.35:1
Lyd: Dolby Digital 5.1/DTS/SDDS
Længde: 93 min
Premiere dato: 19. april 2012
Distributør: Nordisk Film
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce