Connery

Hayao Miyazaki er klar med sin sidste animationsfilm: Se trailer til The Boy and the Heron

Animationsmesteren takker af med et lovende projekt.

Studio Ghibli behøver ingen introduktion. Med storfilm såsom Min Nabo Totoro, Chihiro og Heksene og Prinsesse Mononoke har de cementeret sig på animationsgenren med uforglemmelige klassikere.

Og det kreative mastermind bag nogle af deres største hits er selvfølgelig Hayao Miyazaki.

Han er nu på trapperne med sin sidste film, inden han lægger animationen på hylden - filmen har allerede haft en mindre åbning i japanske biografer, men nu er den så småt ved at finde vej til USA og forhåbentlig snart Danmark. 

Den var den første animationsfilm til at åbne Toronto Film Festival og forventes at få premiere i Nordamerika og Europa til december.

Filmen foregår under 2. Verdenskrig og kan bedst beskrives som en semi-biografisk fantasifortælling om livet og døden og det at skabe noget i venskabets ånd.

Filmen følger Mahito - en ung dreng, der forsøger at acceptere sin mors død. Han bliver sendt ud for at bo med sin far, hvor han finder ud af, at der findes en verden, hvor både levende og døde lever i synergi.

"Hvor døden ender og livet finder en ny begyndelse."

Så bliver det ikke mere Miyazaki-ansk!

The Boy and The Heron markerer Miyazakis første film i 10 år - og er allerede blevet bekræfter som den sidste i hans karriere.

Se traileren herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce