Connery

Hawkeye er muligvis den næste Marvel-helt, til at få sin egen serie på Disney+

Ifølge Hollywood-medie

Solide rygter tyder på at Jeremy Renner (Hawkeye), er den næste i rækken af Marvel-helte, der får lov til at udforske helterollen i sin egen serie på Disneys kommende streamingtjeneste, Disney+.

Disney har selv været ude og annoncere, at de er igang med at producere tre serier, der skal lande på tjenesten i løbet af det første år: Falcon & The Winter Soldier, WandaVision og en unavngiven serie om Loki (Med Tom Hiddleston).

Og hvis man skal tro mediet Variety, der efter sigende har troværdige kilder inde ved Disney, er Hawkeye den næste helt, der får sin egen serie i MCU-universet.

Marvel arbejder på et projekt, der skal tage form af en eventyr-serie, hvori Clint "Hawkeye" Barton, skal give oplære og videregive sin superhelteidentitet til karakteren Kate Bishop. Det følger en storyline fra Marvel tegneserien, hvori Bishop overtager Hawkeye-identiteten fra Clint Barton, og slutter sig til Young Avengers. 

Både Disney, Marvel og Jeremy Renner har afvist at kommentere på rygterne. 

Jeremy Renner har været en del af MCU, siden hans første ukrediterede rolle som Hawkeye i Thor, og har siden da medvirket i både Avengers, Avengers: Age of Ultron og Captain America: Civil War. 

Hawkeye var fraværende i Avengers: Infinity War, men er på rollelisten til Avengers: Endgame. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt