Connery

Haven Morgan

Tager på "Et lille eventyr", som også er navnet på deres nye EP

2 ud af 6 stjerner
Hvis du kender de to rappere i Haven Morgan...Kejser A og Ham den Lange, er det sandsynligvis for deres optrædender i MC's Fight Night. Hvor Kajser A blev champ i 2004, og med sine dengang kun 17 år, smed alle konkurrenterne ud af ringen, eller måske er det også fra DR's Karrierekanonen.

ANNONCE
Haven Morgan
Det resulterede i hvertfald i, at vi sidste år alle fik en forsmag på hvad der sker, når de to nordjyder slår sig sammen, Haven Morgan bød nemlig Velkommen i haven, som var navnet på deres smitsomme toner sidste sommer. Nu er de tilbage i form af deres første EP, som det hedder, og den har fået titlen Et lille eventyr. Albummet har 8 sjove, super, fantastiske, elastiske rap og hip-hop numre, og Toget kører til helvede er et af dem.

Selve albummet bliver anmeldt af Karsten Lausch.

Man kan høre på albummet at deres hurtige improvisation og punchline søgen, har været svære at omsætte til en plade. Men alligevel formår de at lave en skive, hvor nye interessante detaljer hele tiden dukker op, hver gang man sætter den på. flowet er stabilt hele vejen igennem og rimene fungerer også godt. Deres beats passer til den mørke vintertid med hovedsageligt dyster og sørgelig stemning. Derved skaber pladen en deprimerende univers, men med et lidt syret præg.

Den berømte indre glæde er måske det ideelle eksempel på dette. det er et lækkert track, hvor de kører lidt street filosofi om manglende glæde og fremtiden. Men pladen er dog ikke lutter psykiske problemer og dertil hørende indre dæmoner. I Limonadebugten lægger ham den lange ud med at drømme sig langt væk til et ferie paradis...og man følger ham hele vejen. Nummeret kører på et fedt afslappet beat, hvor man umuligt kan undgå en relax' tilstand hvor tankerne flyver.

Alt i alt er der ingen tvivl om at pladen er værd at lytte til og at haven har potentiale til at blomstre op. Men det kunne nu blive endnu bedre hvis de lige sleb havesaksen og gav ukrudtet en omgang. Og især luede ud i det selvudleverende og lidt formørkede tilgang til det hele.

Ep'en er mixet af Mighty One og udkommer på Pink Bunny Mansion

Haven Morgan's hjemmeside: Haven Morgan
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce