Connery

Harman Kardon udvider smarthøjttaler-serien Citation med udendørshøjttaler

Harman Kardon Citation 200

Harman Kardon har med deres Citation-serie skabt en række højttalere, der står som nogle af de bedste WiFi-højttalere med smarthome-opkobling via Google Assistant - og en god konkurrent til Sonos.

Her til efteråret udvides serien nu med en transportabel højttaler, der kombinerer alle de smarte funktioner fra WiFi-højttalerne og smider transportable funktioner oven i puljen.

Den nye højttaler hedder Harman Kardon Citation 200, og foruden at kunne kobles på WiFi-netværket derhjemme, er den også udstyret med Bluetooth, et batteri og en ladestation, der gør den super anvendelig til at hive med ud på terassen - eller en tur på farten, hvis man skulle ønske det.

ANNONCE
Harman Kardon Citation 200 - Harman Kardon udvider smarthøjttaler-serien Citation med udendørshøjttaler Harman Kardon Citation 200

Teknikken er selvfølgelig ikke det hele i denne sag. Citation 200 er certificeret vandtæt med IPX4-certifikat, og udstyret med en lækker bærestrap i læder, der komplimenterer Kvadrat-tekstilet, som højttaleren deler med den øvrige Citation-serie.

Med indbygget Google Assistant, AirPlay og Chromecast, er den nye højttaler en interessant tilføjelse til Harmans serie.

Pris og tilgængelighed

Harman Kardon Citation 200 får en vejledende salgspris på 2.999 kroner, og sælges fra september i farverne mørkegrå og sort. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt