Connery

Har Red Dead solgt ud?

Og fungerer battle royale som e-sport?

I denne uge er alt ikke som det plejer at være. Mark er roddet ud i noget Bøvl, så vi har inviteret Jens Sætter-Lassen aka Wonderbai ind forbi studiet til en rå, ærlig og uhøjtidelig gennemgang af ugens spilnyheder.

Pixel.tv er også påFacebook – YouTube – Twitch – Twitter – Instagram og Snapchat

Et gennemgående tema i denne uges OneTake er: Hvis du har dybe lommer fyldt med guld, så kommer der nogen og sagsøger dig!

Vi har tidligere fortalt om, at skaberne bag Fortnite er blevet sagsøgt af personer som har "opfundet" danse, som er blevet brugt i Fortnite. I denne uge er det Orange Shirt Kid's mor, der har valgt at sagsøge Epic Games.

OneTake som Podcast: Android - iOS

Ifølge Benses vurdering, så er det et dumt søgsmål, for Orange Shirt Kid har selv indsendt dansen i forbindelse med en konkurrence om at få sin dans med i Fortnite.

Der er for øvrigt en præmie til den bruger der kan gætte næste uges søgsmål imod Epic Games!

Skaberne bag Red Dead Redemption II står også til at blive sagsøgt. Her er det ejerne bag Pinkerton Detective Agency, der føler at deres varemærke bliver krænket i Red Dead Redemption. Som Jens konstaterer, så har hårdkogte detektiver åbenbart også følelser.

Nyheden om et succesfuldt mod til DOTA, får de 2 værter til at diskutere hvorfor DOTA ikke er slået igennem i Danmark. Snakken om e-sport får også værterne til at diskutere hvorvidt Battle Royale er velegnet som esport. Hvad mener du? Skriv din kommentar i feltet nedenfor.

Vidste du at Pixel.tv står bag en dedikeret e-sportsside?

For mere e-sport: Inside e-sport

Ugens udgivelser: Walking Dead: The Final Season og Ace Combat 7: Skies Unknown.

Den røde kuffert indeholder noget der gør Jens Sætter Lassen utryg når det er i Benses hænder....

God fornøjelse!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce