Connery

Har du planerne for sommerferien på plads?

Festrig ferie

Skal man på ferie med vennerne, og skal det være en ferie fuld af fest og farver, bør man vælge en destination, hvor man ved, at mange andre festglade mennesker rejser til. En populær feriedestination for festglade sjæle, har i mange år været Sunny Beach. Udover at være festcentral, er Sunny Beach faktisk Bulgariens største turistrejsemål med over 120 hoteller. Sunny Beach er dog ikke ene om at tiltrække festglade mennesker, også Magaluf og Ayia Napa er blevet populære rejsemål. Magaluf er en spansk by på Mallorca. Byen har over 100 natklubber, hvorfor det ikke er en tilfældighed, at man rejser hertil, hvis man ønsker fest og farver.
Ayia Napa er en by på den sydøstlige del af Cypern, som byder på mere end 80 natklubber. Også denne by melder sig sammen med Sunny Beach og Magaluf, som festcentral for aktivt natteliv.

Aktiv ferie

Er man ikke til det aktive natteliv, kan man også vælge en mere aktiv sportsferie. Populære destinationer for sportsferie har i mange år været Club La Santa, som ligger på Lanzarote. Men også naboøen Fuerteventura byder på en sportsdestination ved navn Playitas.
Enten kan man se en sportsferie som supplement til ens hverdagstræning, ellers kan man se det som motivation, for at komme i gang med træningen – inden man rejser. Har man brug for et skub i den rigtige retning, kan man kontakte en personlig træner i Aalborg, Odense eller hvor man nu befinder sig. Dermed kan man få lagt et godt grundlag for en god sportsferie, og deraf bibeholde motivationen for træning.

Oplevelsesrig ferie

Uanset hvor man rejser hen, kan man godt have brug for et afbræk fra enten sport eller fest. Derfor kan man tage ud at opleve byen. Hvis det primære formål er at få en oplevelsesrig ferie, kan man også vælge destination efter dette. Et godt bud på en oplevelsesrig destination er USA. Optimalt kan man leje en autocamper med vennerne og køre gennem de forskellige stater. Man bør planlægge på forhånd, hvilke af USA’s seværdigheder, man ønsker at opleve, så man kan planlægge den ideelle rute at køre ud fra. Populært for turister, der vælger autocamper-ferien, er at køre på Highway 1 fra San Francisco til Los Angeles. Man kan selv planlægge turen gennem USA, som man ønsker, men der er seværdigheder, man bør opleve, mens man befinder sig i USA. For eksempel er Grand Canyon et mindeværdigt syn, som alle besøgende kan nikke genkendende til. Det siges, at man bør opleve synet mindst én gang i sit liv, hvorfor man ideelt kan plotte destinationen ind på sit rejsekort. Ydermere er også Yosemite National Park i Californien også et besøg værd. Også denne er der flere personer, som mener, at man bør besøge mindst én gang i sit liv.

Det kan være dyrt at rejse, men det er uden tvivl pengene værd. Har man ikke fået sparet op inden ferien, bør man dog ikke begrænse sig. Det vil være ærgerligt at gå glip af en god ferie med vennerne, blot fordi man ikke har råd lige på nuværende tidspunkt. For ikke at høre på vennernes evige fortællinger om en fantastisk ferie, som man gik glip af, kan man tage et privatlån og netop selv deltage i disse fortællinger.

Om rejsen går til en af de farverige festcentraler, en af de aktive sportsdestinationer eller en rejse fyldt med seværdigheder, vil det uden tvivl være pengene værd. Rejser man med sine bedste kammerater, vil en sådan rejse skabe minder for livet. God ferie!

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce