Connery

Har du hørt om Googles nye streamingplatform 'Yeti?'

Streaming af spil kan endelig blive virkelighed og ikke bare et smart gimmick.

På gaming-fronten er Google, ifølge en reportage fra The Information i gang med mere end blot at udvikle VR-headsets til gaming.

Reportagen udpensler Googles arbejde på en abonnementsbaseret model, der skal leveres via deres egen konsol - muligvis igennem en Chromecast. Angiveligt vil spillere være i stand til at streame spil i stedet for at downloade dem eller via en CD.

Ifølge The Next Web er det dog ikke første gang, at Google leger med tanken om en spillekonsol. Tilbage i 2014 havde de gang i en Android-baseret gamingkonsol, men projektet blev aldrig lanceret.

ANNONCE
Har du hørt om Googles nye streamingplatform 'Yeti?'

Streamingtjenester der fokuserer på spil, har endnu ikke taget fart på samme måde som film- og musiktjenesterne hidtil har gjort. 

I modsætning til at spille på sit eget system, har hastighederne på upload og download varieret ved streaming og variationer i hastighed er et stort no-go.

Når jeg gamer med Connery-holdet, kan man høre søforklaringer som disse: "Jamen, jeg trykkede på knappen, men den reagerede ikke. Du havde været død, hvis mit spil ikke laggede." 
Når man streamer online, gør de få millisekunder fra tryk på knappen til handling på skærmen en betydelig forskel - og det gør også undskyldningen mere troværdig.
Med udvidelsen af fibernetværk i større markeder samt en udvidelse af datacentre (Tak til vores peeps i EU) er streaming af spil endelig ved at blive en realistik mulighed.

Med Playstation Now er Sony allerede ude med riven i forbindelse med streaming af spil og selvom det er funktionelt er de relativt få titler på platformen en hindring for, at konceptet kan vokse.

I modsætning til 2014 ser det ud til, at det kan gå hen og blive Googles næste guldkalv, hvis dette projekt lykkes for dem.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce