Connery

Har du fået nok af soundbars? Harman Kardons nye stereohøjttalere giver også trådløs virtuel surround

Harman Kardon Raidance 2400 er mega spændende - og en anelse pebret

De høje gulvhøjttalere skyder 180 centimeter i vejret, men holder en slank profil på lige over 5 centimeter: Det ser ikke ud til at være et meget potent anlæg, men måske skindet bedrager: Hver af højttalerne består af intet mindre end 24 1.25" højttalerenheder, der hjælper til at skubbe lyden rundt i hele rummet. 

Sættet er ikke bare et par klassiske stereohøjttalere, men kommer i en bundle med en 10" 200 Watt subwoofer - og en digital hub der styrer hele herligheden - og som både har indbygget WiFi og Bluetooth, ekstra AV-indgange og HDMI til TV og spillekonsoller. 

Samtidig er sættet selvfølgelig kompatibelt med multiroom-lydsystemer med enten Harman Kardon Citation-serien - eller via det integrerede Chromecast eller Apple AirPlay.

ANNONCE
Sættet benytter Constant Beamwidth-teknologi, som er hentet fra Harman Professional  - Har du fået nok af soundbars? Harman Kardons nye stereohøjttalere giver også trådløs virtuel surround Sættet benytter Constant Beamwidth-teknologi, som er hentet fra Harman Professional

Harman Kardon Radiance 2400 benytter teknologi fra Harman Professional; Constant Beamwidth - der ifølge højttalerproducenten sikrer at alle i rummet får den helt samme lydoplevelse. 

Det lyder som et lovende setup - men hvordan det rent faktisk lyder, må man afvente til senere i efteråret: Til en vejledende pris på 29.999 kroner, ønsker man nok en lille test inden investeringen i det i øvrigt pæne højttalersystem. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt