Connery

Har du brug for at få transskriberet tekster? Få professionelle til det

Transskribering er sjældent noget, virksomheder virkelig elsker at give sig til. Det er tidskrævende, men nødvendigt, og det betyder, at det i nogle tilfælde risikerer at blive den sure tjans. Men der er en løsning: Lad andre tage sig af det sure transskriberings arbejde. På den måde kan I få løst både små og store opgaver, uden det bliver pligt. 

Mere tid til vigtige opgaver

Transskribering kræver, at en medarbejder sætter sig ned og koncentreret får transskriberet det møde, interview eller andet materiale, der skal bruges. Det tager meget tid fra andre vigtige opgaver, der ellers skal løses. Ved at få professionelle til at løse opgaven med transskribering, bliver der tid til, at medarbejdere i virksomheden i stedet får tid til at løse cases, opgaver eller jobinterviews frem for at sidde med lange tekster, der skal skrives ned. 
Transskribering kan foregå på flere måder. Det betyder, at både lydfiler, videoer eller andre materiale med lyd kan transskriberes. Der findes altså ikke en fast formel for, hvordan en opgave skal eller kan transskriberes.

Processen fra fil til færdig transskribering

At transskribere er et samarbejde mellem den professionelle transskribør og virksomheden. Processen fra fil til den endelig transskribering forløber således, at der først i samarbejde udarbejdes en plan for, hvad og hvor meget, der skal transskriberes, samt hvornår deadlines ønskes. Der kan også være specifikke ønsker til det endelige udskrift, der kan nævnes her. Herefter sender I som virksomhed jeres filer til transskribørerne, der udarbejder en transskribering, som sendes retur til jer. Den gennemgås grundigt, så I kan være sikre på at modtage materiale af høj kvalitet.

Det eneste, der kræves fra jeres side er, at der sendes filer, hvor lyden er tydelig og klar, så der ikke opstår misforståelse. Derfor er det en god idé at placere optager eller mikrofon tæt på den talende. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt