Connery

Hannibal Hildorf

Stjernen der mener, at han blinker...

Måske kender du ham. Hvis ikke så skal du overveje, om du har lyst til at stifte bekendtskab med ham og hans musik! Hannibal Hildorf er en ener. Ikke en ener som Ronaldinho, men nærmere som William Hung fra den amerikanske version af Idols. Det virker ikke som om, Hannibal ejer en tone i livet. Alligevel er han en uventet succes.
ANNONCE
Hannibal Hildorf
Hannibal blev født i 1979, og på sin hjemmeside bryster han sig af, allerede at have haft sit 20 års jubilæum på scenen. Ak ja Hannibal, cirkusklovn kan du i hvert fald altid blive. Han er den syngende hjemmehjælper, for selv om han påstår, at musikken er hans liv, så må der være lidt sæsonbetoning over hans optrædener, for i 2001 blev han uddannet som social- og sundhedshjælper.

Det mærkelige ved Hr. Hildorf er, at ligegyldig hvor irriterende hans musik og fuldstændig overgearede facon er, så kan man ikke lade være med at trække på smilebåndet. Først troede jeg, at det var skuespil, men Hannibal har bare så meget livsglæde, at det ikke kan lade være med bare at smitte en smule af. Og egentlig er det bare det, Hannibal gerne vil opnå.

Forstå mig ret, jeg vil aldrig købe en af hans plader eller have ham til at optræde til en rund fødselsdag, men alligevel så var jeg sgu en smule gladere efter at have set klippet (Se linket i slutningen af artiklen). Jeg vil vide, hvad han er på, hvor meget det koster, og hvor man kan få fat i noget.

De fleste vil nok hade mig for at stjæle flere minutter af deres liv ved at opfordre til at se videoen med Hannibal, men prøv nu bare alligevel. Jeg lover det bliver sjovt. Hannibal har været i Lorry siden da også, idet han er kommet frem med pladen "Du skal sige det med blomster", som er opfølgeren til mega-succesen (eller noget) "Stjerner der blinker".

For den nette sum af bare 130 kr. kan sidstnævnte CD blive din via Hannibals hjemmeside. På den måde har du altid noget "skrub hjem musik" eller en hadegave parat ved hånden. Ja, man kan endda sige, at jeg lige har sørget for julegaver til hele din familie, hvis du vil klare det hele hurtigt. Er i hvert fald sikker på, at den gode Hannibal nok skal give dig en god deal, hvis du køber mange ad gangen. Så hvad venter du på?

Connery.dk siger: Hannibal Hildorf, du er stjernetosset, og din musik stinker, men du er sgu meget grinern alligevel!

Se mere på Hannibal Hildorfs hjemmeside: http://www.hannibal-hildorf.dk/
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce