Connery

Hands on: JBL Clip 2 bluetooth højttaler

Vi har kigget nærmere den lille designvinder fra JBL

4 ud af 6 stjerner

Man skal aldrig gå ned på god lyd, og når vi nu alle har vores lyd på vores allestedsnærværende smartphone, er det nærliggende at kigge nærmere på udbuddet af bluetooth højttalere, fra tid til anden.

I denne uge har jeg haft fingrene i JBL Clip 2. En lille og nem 'on the go' højttaler, der sidste år blev præmieret med iF Design Award. 

ANNONCE
Hands on

Clip 2 gør meget ud af at holde sig til sin kategori: Portable. 

Det understreges af den lille størrelse, der let kan ligge i hånden - og med en tilhørende karabinhage, der både tilføjer en smule kant, men også gør den lettere at hænge op. 

Højttaleren har to forbindelsesmuligheder: Bluetooth, og forbindelse via det indbyggede jack-kabel. 

Det hele er egentlig meget simpelt. Der er en tænd/sluk knap med Bluetooth betjening. Volume up/volume down, og så en knap til at igangsætte enheden som speakerphone. 

Lyden som enheden kan præstere er ikke øredøvende høj - men den er rigelig god til et lille rum: Badeværelset er helt oplagt, især når man kigger på IPX7 certificeringen, der betyder at højttaleren er ganske vandtæt. Det betyder også at den gør sig egnet til en tur på stranden - men her er det nok primært til den mere intime lille forsamling, end til fest. 

Batteritiden holder sig på den gode side af 7 timer, og så gør den indbyggede speakerphone-funktion, at Clip 2 også fungerer som en udemærket bring-your-own-konferencekalds-gadget. 

Clip 2 er tilgængelig i fem forskellige farver: Sort, rød, blå, grå og grøn.

Prisen lyder på 449,- kroner. 

Alt i alt har vi at gøre med en fin lille bluetoothhøjttaler, der hvis du har et stramt budget - opfylder de mest basale behov, for at have udemærket lyd med på farten. 

ANNONCE
JBL Clip 2

Type: Portable Bluetooth Speaker

Tilslutning: Bluetooth eller mini-jack. 

Batteritid: Op mod 8 timer.

Andre features: Speakerphone og IPX7 certificering. 

Pris: 449,- kroner

Læs mere: JBL.com

Del

Seneste nyt