Connery

Hammeren faldt!

Hammeren faldt i torsdags, og dét med et brag af en metal- koncert. Hammerfall er tilbage i stor stil!

På tærsklen
Hammeren faldt!
Torsdag d. 18 januar i Store vega. Hammerfall starter deres længe ventede 2007 turné med det nye album, "Threshold", der udkom allerede d. 20 oktober sidste år. Dette album er det sjette studie-album fra de svenske konger af power metal. 

Mens vi venter
De havde valgt at starte deres turné i Store Vega i København. Som opvarmning havde de Poodles, der er et forholdsvist nyt band i stil med Twisted Sister og Motley Crüe; og Krokus, der med 22 albums i ryggen, efterhånden er en legende indenfor den bløde del af metal-genren. Begge opvarmninsbands gjorde det godt, og selvom det var tydeligt at de mange fans ventede med længsel på Hammerfall, lod de sig alligevel rive med, og headbangede i ét væk til blandt andet Krokus' "Hellraiser".
ANNONCE
Hammeren faldt!
Og hammeren faldt!
Hammerfall var planlagt til at gå på scenen kl. 22, men blev alligevel et kvarter forsinkede grundet problemer med lyden. Da de endelig gik på, blev de modtaget med en sjældent hørt jubel fra det opstemte publikum. De startede med et par numre fra den nye cd, "Rebel Inside" og "Threshold". Derfra blev vi ledt på en musikalsk rejse gennem tiden med klassikere som "Let the Hammer Fall", "Renegade", "Heeding the Call" og den smukke, episke "Glory to the Brave", der også er titlen på bandets første album.
ANNONCE
Hammeren faldt!
Ild i piben
Sceneshowet var ikke noget at råbe hurra for, men hvorfor skulle man også råbe hurra midt i det hele? Bandets klassiske ild-show med romerlys på scenen og ild i leadguitarist, Oscar Dronjak's guitar, var der selvfølgelig, men det var også godt og vel dét. De spillede i lidt over to timer, og da de var færdige, forlod vi salen med stor velbehag og ægter headbanger-stemning. De fleste tog til afterparty på The Rock, men jeg valgte at tage hjem og sove til jeg skulle på arbejde dagen efter. Konklusion på denne aften: Hammerfall er tilbage, og de er stærkere end nogensinde!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce