Connery

Halv pris på Google Nest Mini og andre eftertagtede gadgets

Proshops fødselsdagsudsalg er værd at tjekke ud

Denne artikel indeholder affiliate-links. Teksten er udtryk for skribentens egne holdninger, men Connery vil modtage en lille procentdel af salget, hvis du vælger at handle gennem Proshop på nedenstående links.

Hvert eneste år holder alle de traditionelle butikker det ene fødselsdagsudsalg efter det andet, og man kunne mistænke mange dagligvarebutikker for at have "fødselsdag" flere gange om året.

Sådan er det ikke vanligt hos Proshop, men i år har de gjort en undtagelse. 
Det sker fordi den online elektronikbiks fylder 25 år. 

Hos dem er det ikke et game for at få ryddet ud i udgåede varer og restpartier, i hvert fald ikke i nær så stor grad som man ser andre steder.

Det er ret tydeligt, når man gennemgår oversigten over fødselsdagstilbud. Den byder nemlig på en lang række eftertragtede produkter, der sjældent er på tilbud.

Her får du en række eksempler, på produkter, som vi selv overvejer:

ANNONCE

Google Nest Mini: 2. generation af Google basale smarthome højttaler og styreenhed er til salg for 222,- kroner stykket - standardprisen på Googles officielle webshop er 449,- kroner.

Google Nest WiFi + 2 Access point: Den nyeste generation af googles mesh-wifi er 550 kroner billigere på Proshop, end standardprisen hos Google. Det nye system brillerer, ved at have indbyggede Google Assistant access points - så du rent faktisk ikke behøver så mange Nest Minis. 

OnePlus 7T Pro 256GB: OnePlus bedste smartphone fra 2019 har med Proshops fødselsdagstilbud landet sin laveste salgspris i Danmark til dato. 3.999,- kroner går den for i denne uge - Det er mere end 600 kroner billigere end alle de andre.

LEGO Technic - Fast & Furious Dodge Charger: Proshop er på det seneste begyndt at forhandle en del LEGO, og den helt nye LEGO Technic Fast & Furious bil kan man spare 25% på. Lignende tilbud gælder for aandre LEGO-sæt på sitet. 

Philips Soundbar + sub: Denne falder i kategorien af produkter, der snart bliver overtaget af nye modeller - til gengæld er kan man spare 50% på denne opgradering til hjemmebiografen. Med en fornuftig soundbar, en trådløs sub - og systemet der understøtter Dolby Digital lyd, og foruden TV'et også har trådløs USB-tilkobling.

Fødselsdagskampagnen kører på tværs af mange kategorier, og man kan skaffe sig et par fine procenter på eftertagtede hardware-opgraderinger til gamer-PC'en, men der er også husholdningsapparater, værktøj og fladskærms-tv i puljen. 

Proshops kampagne kører i uge 36 - altså fra 31/8 - 6/9, i følge bannerne på deres hjemmeside

ANNONCE
Del

Seneste nyt