Connery

Halo Wars

Selvom Halo Wars for længst er udkommet, fortjener det et par lovprisende ord på vejen.

5 ud af 6 stjerner
Halo Wars
Halo Wars.
Kender I det? Man får et nyt spil, men så snart man begynder at spille det, føles det bekendt.
Den følelse fik jeg da jeg spillede Halo Wars første gang. På trods af dette, er det faktisk et overraskende godt real-time strategy spil. På trods af at det er noget tid siden Halo wars udkom, synes jeg at det stadig fortjener en anmeldelse.

Historie.

Historie mæssigt skruer vi tiden frem til år 2531, 20 år før Halo : Combat Evolved. Du er leder af UNSC baser og enheder og skal styre dine mænd til sejr. Fjenderne er bekendte fra tidligere spil, inklusive Halo 3. Som leder har du selvfølgelig ansvaret, for at bygge baser og udnytte ressourcer til at frembringe en hær, stor nok til at kunne klare fjenderne.

Gameplay.

Der er 3 funktioner i spillet, Campaign eller one player, co-op og online multiplayer.

Campaign er som RTS er bedst. Du bliver stillet en række missioner som indeholder nogle mindre opgaver. Missionerne er enkle, ødelæg fjendens baser. De mindre opgaver består af at opnå, fx. 50 kills. Tricket ved campaign delen, er at lytte til speakeren. Her får du gode råd og retningsangivelser. Spillet er forholdsvis hurtigt at komme igennem på normal sværhedsgrad.

Spillet er meget simpelt, og gjort nemt for selv begyndere. Du skal ikke bekymre dig om, hvor baserne skal placeres, da der er en "byggeplads", som fortæller dig hvor meget du har plads til. Det er ikke fordi udvalget er kæmpe stort, men det er effektivt og det fungerer. Grafikken i Halo er som altid, helt fantastisk. Aldrig har jeg set flottere cut-scenes. Der er ikke så meget andet at sige end; flot! Lydsiden er også, som den altid er hos Halo, klassisk og passende.

Multiplayer.

Online multiplayer funktionen, byder heller ikke på meget nyt. Du kan spille med eller mod dine venner, med op til 6 spillere. Du kan også vælge single mission, hvor du kan spille 1 mod 1, 2 mod 2 eller 3 mod 3. Hvis du ikke har nok venner online, til at fylde det hele ud, giver X-boxen dig resten af spillerne. Tak til Artificial Intelligence.

Styring.

Styresystemet overraskede mig meget. Normalt er styringen på Xbox desværre, meget indviklet at lære. Men i Halo wars kan selv de nyeste nybegyndere lære styringen, uden videre irritation. For første gang et godt RTS spil, med nem kontrol.
Konklusion.

Alt i alt er Halo wars på trods af den korte levetid, et flot og lækkert spil. På trods af manglen på nyskabelse indenfor genren, er Halo wars et godt spil med en lækker multi-player funktion. Halo wars gør også et godt job i at fylde hullerne ud i historien. Generelt, hvis du elsker Halo, er Halo wars et godt enkelt spil.

Genre: Real-Time strategy

Udvikler: Ensemble Studios

Udgiver: Microsoft Game Studios
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce